Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Το μεγάλο καρκίνωμα για τον δήμο Παπάγου-Χολαργού δεν είναι η καθαριότητα. Είναι οι λαθρομετανάστες!

Η καθαριότητα αργά ή γρήγορα θα επανέλθει στην πόλη του Χολαργού, το ζήτημα της αποκομιδής θα διευθετηθεί σε λίγα ή περισσότερα 24ωρα. Το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που συγκαλείται αύριο για το ζήτημα της καθαριότητας, θα δώσει τη φόρμα της λύσης.
Το μεγάλο  ζήτημα ειδικά- για τον Χολαργό- είναι οι λαθρομετανάστες. Επιδημία η οποία εξελίσσεται σε πανδημία. Ένας ασυγκράτητος συρφετός λαθρομεταναστών επιδράμει  καθημερινά στην Αττική και ως τσουνάμι κατακλύζει την Αθήνα και τα περίχωρά της. Η ελληνική οικογένεια ζει εφιαλτικές στιγμές ενώ η συμβουλή της Αστυνομίας που δόθηκε ήδη στην δημοσιότητα, "να μην βγαίνουν οι γυναίκες έξω από τα σπίτια τους μετά την δύση του ηλίου", είναι αδύνατον να αντιμετωπίσει το φαινόμενο.
Η πρόσφατη άγρια δολοφονία του 44χρονου οικογενειάρχη στο κέντρο της Αθήνας απέδειξε τις τραγικές διαστάσεις του προβλήματος, το οποίο αγγίζει και το δήμο μας:
Ένας διαρκώς διογκούμενος αριθμός παράνομων αλλοδαπών, κυρίως παρεμπόρων, εφορμά στον Χολαργό-Παπάγο και δρα ανεξέλεγκτα πουλώντας ευτελή προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Κλέβει το κράτος και κυρίως τους ταλαίπωρους επαγγελματίες οι οποίοι εν μέσω δραματικής πτώσης του τζίρου τους, βρίσκονται αντιμέτπωποι και με τους λαθρομετανάστες.
Η δημοτική Αστυνομία και προσωπικώς ο Δήμαρχος Ξύδης καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες αλλά είναι ανεπαρκείς να τιθασεύσουν το φαινόμενο. Επίσης, η αύξηση της εγκληματικότητας στον δήμο μας το τελευταίο διάστημα δεν αποσυνδεέται από την ταυτόχρονη αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών
Γι’ αυτό τον λόγο είναι αναγκαία η σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με την παρουσία σε αυτό και των διοικητών των Αστυνομικών τμημάτων  Παπάγου-Χολαργού αλλά και της Εφόρου της ΔΟΥ Χολαργού, έτσι ώστε να δώσουν από κοινού λύση. 


Υ.Γ. Αντιπροσωπεία του Συλλόγου καταστηματαρχών Παπάγου-Χολαργού, επισκέπτεται αύριο τον διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Χολαργού, προκειμένου να του εκθέσει  το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν από τους λαθρομετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου