Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ



Αν η Ελλάδα θέλει να αποτινάξει από πάνω της τον οικονομικό ζυγό της τρόϊκας, πρέπει άμεσα να απευθυνθεί στη Ρωσία. Η Ρωσία (όπως και η Κίνα) είχε ήδη προθυμοποιηθεί να παράσχει κάθε βοήθεια στην Ελλάδα πολύ πριν η χώρα μας μπει στον μηχανισμό υποστήριξης του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όμως ο προδοτικά ποιών Παπανδρέου, είχε προαποφασίσει την ένταξη της Ελλάδος στις δαγκάνες της τρόϊκας.
Όταν μάλιστα ο Παπανδρέου είχε επισκεφθεί την Ρωσία, και εκείνη είχε λάβει πρωτοβουλία να παράσχει κάθε βοήθεια στην Ελλάδα για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση, ο άθλιος Παπανδρέου της έκοψε την διάθεση συζητώντας απλά την….ευρωπαϊκή προοπτική της Ρωσίας!

Σήμερα που η χώρα βρίσκεται στο χάος και τα γεράκια της τρόϊκας καθιστούν την πατρίδα μας αποικία της Βόρειας Ευρώπης και της Αμερικής, μοναδική σανίδα σωτηρίας μπορεί να είναι η Ρωσία (και κατά δεύτερον η Κίνα).
Η επαναγορά του χρέους μας  από αυτές τις χώρες θα καταστήσει δυνατή –κατ’ αρχήν- την άμεση αποπληρωμή του δανείου των 110 δις ευρώ το οποίο και δεσμεύει μέσω Μνημονίου το μέλλον της Ελλάδος και του λαού της για τα επόμενα 70-100 χρόνια.   Ειδικά η ομόθρησκή μας Ρωσία είναι διατεθειμένη να μπει στο παιχνίδι με ένα απλό συγκατανευτικό νεύμα της Ελλάδος.
Εάν βάλουμε την ομόθρησκη Ρωσία στο παιχνίδι, τα κέρδη για την πατρίδα μας θα είναι τεράστια: Θα εκδιώξουμε άμεσα τους αλήτες της τρόϊκας (πάρτε τα 110 δις και αϊ στο διάολο) και με την Ρωσία στην κορωνίδα της εξωτερικής μας πολιτικής, θα ανοίξουν  διάπλατα οι ορίζοντες για το παιχνίδι της ΑΟΖ στο Αιγαίο με την ταυτόχρονη εξόρυξη πετρελαίου!
Ο προαιώνιος πόθος της Ρωσίας ήταν να βρίσκεται και να εκμεταλλεύεται τον χώρο του Αιγαίου.
Γιατί ρε αλήτες της κυβέρνησης δεν δίνεται αυτή την προοπτική στην χώρα;
Με την Ρωσία ως ασπίδα στο Αιγαίο, η Ελλάδα θα αποκτούσε τεράστιο κύρος και πλούτο!
Και δεν θα έβγαινε ο Υπουργός των Εξωτερικών ραγιάς Δρούτσας να λεει ότι δεν αναγνωρίζουμε την ΑΟΖ, προκειμένου να μην κακοκαρδίσει την Ρωσία!
Γιατί ρε Παπανδρέου προτίμησες την πολιτική απάτη σε βάρος του λαού και το ξεπούλημα της χώρας στα γεράκια της διεθνούς κερδοσκοπίας και δεν σκέφτηκες την εθνοσωτήριο προοπτική της Ρωσίας;
Εφόσον δεν πάμε σε εκλογές προκειμένου να βγει μια Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, τότε η Ελλάδα θα παραδοθεί ολόκληρη στην τρόϊκα (Αμερική, Βόρεια Ευρώπη)!
Εκτός και αν ο λαός επαναστατήσει…   
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου