Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ BILDERBERG ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ


Η Υπουργός Παιδείας, μετά την κατάργηση του όρου "Εθνικής" που συνόδευε  το Υπουργείο που προϊσταται, σήμερα, ισοπεδώνει την Εκπαίδευση ελέω...Μνημονίου.
Ο λόγος για την κ. Διαμαντοπούλου, η οποία είναι μέλος της Λέσχης Bilderberg, μυστικής οργάνωσης που αποτελεί τον μακρύ βραχίονα της Αμερικής για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Προφανώς μέσα στους κόλπους της Λέσχης έχει δοθεί γραμμή για την ισοπέδωση της Ελληνικής Παιδείας.
Τα νέα μέτρα που θα σαρώσουν τα δημοτικά σχολεία από την νέα σχολική χρονιά, είναι:
1. Καταργείται η δυνατότητα επιλογής διδασκαλίας δεύτερης γλώσσας!
Ενώ οι μαθητές-μαθήτριες μέχρι σήμερα διδάσκονταν Γαλλικά ή Γερμανικά ως δεύτερη γλώσσα, από την νέα σχολική χρονιά θα διδάσκονται μόνον Γερμανική ή μόνον Γαλλική, κάτι που θα προκύψει κατόπιν ψηφοφορίας. Όσοι μαθητές διδάσκονταν Γαλλικά και τελικά η ψηφοφορία αναδείξει τα Γερμανικά, τότε θα είναι υποχρεωμένοι να παραμένουν στην τάξη, κοιτάζοντας το ταβάνι ή ζωγραφίζοντας, ενώ θα διδάσκεται η Γερμανική γλώσσα σε όσους τυχερούς την επέλεξαν! Οπότε, όποιοι μαθητές-μαθήτριες θέλουν να συνεχίσουν να διδάσκονται Γαλλικά, πρέπει να απευθύνονται σε...φροντιστήρια!
2. Περιορίζεται δραστικά το ολοήμερο σχολείο!
Ένας θεσμός που διευκόλυνε τους εργαζόμενους γονείς, θα περικοπεί, ακολουθώντας ωράριο από τις 14.00 έως τις 16.00 ! Ενώ οι εργαζόμενοι γονείς είχαν το κεφάλι τους ήσυχο παραλαμβάνοντας τα παιδιά τους στις 16.15 κάθε μέρα, τώρα θα είναι υποχρεωμένοι να ...κόψουν το κεφάλι τους για να προσαρμοστούν στα δεδομένα μειώσεως στο ωράριο του ολοήμερου σχολείου!

Η Παιδεία βουλιάζει με ευθύνη της κυβέρνησης και της Υπουργού κ. Διαμαντοπούλου. Ηδη έκλεισε η Αρχιτεκτονική σχολή του Ε.Μ.Π.
Κλείστε και τα σχολεία άθλιοι της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Καταργείστε την εκπαίδευση και τους δασκάλους ώστε να μην πληρώνετε κανέναν εκπαιδευτικό, ώστε τα χρήματα που θα γλιτώσετε, να τα δίνετε κατευθείαν στους διεθνείς τοκογλύφους-δανειστές της τρόϊκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου