Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΓΚΑΚΣΤΕΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Σήμερα αποκαλύπτεται η απίστευτη διάρρηξη που σημειώθηκε στο κοσμηματοπωλείο "Μυριανθούση" τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 11 Ιουνίου, στον Χολαργό.
Από τις 3.45 έως τις 4.23 π.μ. πέντε άτομα, μάλλον ελληνικής καταγωγής, πραγματοποίησαν μια απίστευτη διάρρηξη στο συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο:
Απομόνωσαν τον εξωτερικό συναγερμό και με μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο τζιπ (4Χ4) τράβηξαν και ξήλωσαν  όλο το εξωτερικό ρολό της επιχείρησης. Η προσπάθειά τους για να μπουν στο κατάστημα διήρκεσε από τις 3.45 έως τις 4.20.
Από την ώρα που εισήλθαν στο κατάστημα άρχισε να χτυπάει ο εσωτερικός συναγερμός του.
Τα πέντε άτομα, μέσα σε τρία λεπτά κατάφεραν, όχι μόνον να πάρουν όλα τα κοσμήματα, χρυσαφικά και ό,τι πολύτιμο εμπόρευμα διέθετε η επιχείρηση, αλλά έσπασαν και όλα τα έπιπλα της επιχείρησης, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά και τον πάγιο εξοπλισμό της!
Η πρωτοφανής αγριότητα με την οποία φέρθηκαν οι διαρρήκτες έχει καταγραφεί και από το εσωτερικό κύκλωμα της επιχείρησης.
Τα πρόσωπα των κακοποιών διακρίνονται με δυσκολία γιατί ήταν ακόμη νύχτα, όμως όπως πληροφορούμαστε έχει γίνει η αναγνώρισή τους από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος και αναμένεται η ταυτοποίησή τους από σειρά φωτογραφιών που διαθέτει η ΓΑΔΑ, η οποία και από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την υπόθεση.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παρά το ότι οι 5 κακοποιοί παρέμειναν στο σημείο 43 λεπτά και παρά τον θόρυβο που έκαναν, οι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν αντιλήφθηκαν τίποτε (;) και δεν ειδοποίησαν την αστυνομία.
Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα όταν χτύπησε ο εσωτερικός συναγερμός και έφτασε στον τόπο της διάρρηξης μέσα σε 9' (λεπτά), δηλαδή άμεσα. Όμως οι εγκληματίες μέσα σε τρία λεπτά αφού ξάφρισαν τα πάντα πρόλαβαν και εξαφανίστηκαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου