Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Το μήνυμα έχει δοθεί από τον λαό, από τους αγανακτισμένους πολίτες στις πλατείες, από τις δημοσκοπήσεις: Όσοι ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα θα είναι δοσίλογοι. Προδότες της Πατρίδος και του λαού της.
 


 Γι’ αυτό και τα συνθήματα που ακούγονται έξω από την βουλή αλλά και αυτά που έχουν αναρτηθεί σε μεγάλα πανό, αναφέρονται στην προδοσία που θα συντελεστεί εάν ψηφιστεί το Μνημόνιο Νο2 , καθώς και τις συνέπειες που θα έχουν όσοι το ψηφίσουν. Χαρακτηριστικά είναι τα συνθήματα «ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ», και «ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ…ΓΟΥΔΙ»




Έχει γίνει αντιληπτό από τους πολίτες ότι ο Γιώργος Παπανδρέου εκτελεί  διατεταγμένη υπηρεσία υπέρ των διεθνών τοκογλύφων, που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την δημόσια περιουσία της χώρας. Οι αφόρητες πιέσεις που δέχονται  από τους τοκογλύφους, τόσο η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όσο και η Ν.Δ. για να δείξουν …συναίνεση, πέφτουν στο κενό, γι’ αυτό ο Παπανδρέου δήλωσε ότι προχωρεί μόνος του χωρίς καμία συναίνεση. Συνεπώς ο μοναδικός στόχος του Πρωθυπουργού είναι να λάβει την ψήφο των βουλευτών του ώστε να περάσει από την Βουλή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα το οποίο και θα υποθηκεύσει μεγάλο μέρος της εθνικής περιουσίας.
Ο Παπανδρέου, εφόσον πείσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν το Μνημόνιο Νο2  θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του υπέρ των διεθνών κερδοσκόπων, ξεπουλώντας την χώρα! Τότε θα μπορεί να…δραπετεύσει με εκλογές τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.
Ο εθνικός μειοδότης Παπανδρέου δεν λαμβάνει υπόψη του κατ’ ελάχιστον τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων πολιτών. Εκτελεί αποστολή υπέρ των διεθνών δανειστών-απατεώνων.  Γι΄ αυτό επιστρατεύει ακόμη και αντισυνταγματικές μεθόδους για να επιτύχει το στόχο του. Το σύνταγμα προβλέπει Προϋπολογισμό ετήσιο ή –το πολύ- διετή, τώρα όμως ο Παπανδρέου μαγειρεύει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 5ετούς διάρκειας! Αυτό και μόνο δείχνει το μέγεθος του φασισμού που διακρίνει την κυβερνητική πολιτική.
Το Μνημόνιο Νο1 που οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία και στην οικονομική ανέχεια, συμπληρώνεται με το Μνημόνιο Νο2 το οποίο θα μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή των Ελλήνων.  Το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα συνοδεύεται από νέα βάναυσα-σκληρά μέτρα που ξεζουμίζουν περισσότερο τους Έλληνες, τσακίζοντας όλα τους τα δικαιώματα: Μειώνονται περαιτέρω οι μισθοί, οι συντάξεις, καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις, οδηγείται στη φτώχια  ολόκληρη η μεσαία τάξη, η οποία πρακτικά καταργείται και μετατρέπεται σε συρφετό πάμπτωχων Ελλήνων.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Το Μνημόνιο Νο1 με τα 110 δις ευρώ που το συνόδευαν, δεν εξασφάλιζε τους δανειστές μας. Γι’ αυτό και επιβάλλουν το Μνημόνιο Νο2 το οποίο το συνδέουν απόλυτα με την υποθήκευση της εθνικής μας περιουσίας. ΔΕΗ, ΟΤΕ, τραίνα, αεροδρόμια, λιμάνια, ακόμη και το νερό, ξεπουλιούνται. Ο ορυκτός και ο θαλάσσιος πλούτος, όλα χαρίζονται στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας. Κλείνουν σχολεία, νοσοκομεία, η χώρα ισοπεδώνεται με το πρόσχημα ότι…σώζεται.
Η ευθύνη περνά ήδη στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί καλούνται την ύστατη ώρα να επιδείξουν κοινωνική ευαισθησία και φιλοπατρία. Εάν  ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμo πρόγραμμα θα έχουν καταδικάσει την πατρίδα και τις γενιές των Ελλήνων για τα επόμενα 100-200 χρόνια.

Θα είναι δοσίλογοι και προδότες. Οι σύγχρονοι Τσολάκογλου και Γκοτζαμάνηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου