Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ . ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΛΙΑΝΗΣ!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;
Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ "Δοσίλογοι και Προδότες όσοι ψηφίσουν 
το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα"

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης (φωτό) υπέβαλε την παραίτησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από τον λαό!
Όπως φαίνεται λοιπόν υπάρχουν βουλευτές που αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των καιρών και ότι ξεπουλιέται η χώρα μέσω του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του Μνημονίου Νο2. Αρνούμενοι να συναινέσουν στο εκβιασμό του Παπανδρέου και της τρόϊκας, παίρνουν το καπελλάκι τους και φεύγουν.


Ο βουλευτής Κοζάνης κ. Αθανασιάδης (φωτό) δήλωσε σήμερα το πρωί ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αύριο το πρωί που ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί εκτάκτως με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (που είναι αυτός; Ανύπαρκτος τελείως, λες και βρίσκεται κρυμμένος σε σπηλιά!).  Ενδεχομένως να πάμε σε εκλογές.

Πάντως ο "Διπλωματικός Παρατηρητής" έβαλε το δικό του λιθαράκι. Από χθες το πρωί το άρθρο μας

ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Βρίσκεται στο γραφείο όλων των βουλευτών και ειδικά αυτών της Κυβέρνησης. Το άρθρο μας ζητεί  από τους βουλευτές να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και να μην χαρίσουν με την ψήφο τους τη δημόσια περιουσία της χώρας, στους διεθνείς τοκογλύφους!
Πιστεύουμε ότι ο « Διπλωματικός Παρατηρητής» εγείρει συνειδήσεις, προβληματίζει και ένας από τους λόγους που οι Λιάνης - Αθανασιάδης, έσπευσαν σήμερα να δηλώσουν ότι θα καταψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, είναι και η εφημερίδα μας!
Μπράβο και πάλι στους βουλευτές. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου