Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣΓια μια ακόμη φορά ο Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Χ. Δασκαλόπουλος, συγκεντρώνει την μήνιν δημοτών ή και τοπικών παραγόντων. Αυτή την φορά με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τα έχουν βάλει οι γονείς και η διεύθυνση του 3ου δημοτικού σχολείου, επειδή θεωρούν τον κ. Δασκαλόπουλο υπεύθυνο για το ότι το σχολείο έμεινε χωρίς καθαριστή όλη τη χρονιά!
Ως γνωστόν ο υπάλληλος Π.Χ. με πρόσχημα χρόνιου προβλήματος υγείας δεν πάτησε  ποτέ το πόδι του στο σχολείο τα τελευταία χρόνια, και, παίρνοντας συνεχώς αναρρωτικές άδειες, άφηνε βρώμικο το σχολείο, δημιουργώντας παράλληλα προβλήματα για την δημόσια υγεία.
Η προκλητική περίπτωση του συγκεκριμένου καθαριστή, αν και απασχολεί τον Αντιδήμαρχο από την αρχή του χρόνου, ο τελευταίος δεν έκανε το παραμικρό για να τοποθετήσει αντικαταστάτη του!
Παρά το γεγονός ότι η διεύθυνση του 3ου δημοτικού σχολείου έκανε  επανειλημμένες έγγραφες αιτήσεις προς τον κ. Δασκαλόπουλο για να αντικαταστήσει τον προβληματικό καθαριστή με άλλον υπάλληλο, ο Αντιδήμαρχος περιορίστηκε μόνο σε αόριστες υποσχέσεις!
Μάλιστα, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, σε μια τελευταία –διά ζώσης- επικοινωνία που είχε η Διεύθυνση του σχολείου με τον κ. Δασκαλόπουλο, η απάντηση που έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ήταν: «Με έχεις πρήξει»!  

Γονείς και διεύθυνση του σχολείου λένε για τον κ. Δασκαλόπουλο ότι δεν ανταποκρίνεται σωστά στα καθήκοντά του και ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων, διαψεύδοντας τις προσδοκίες τους.
Εμείς θα λέγαμε ότι ο κ. Δασκαλόπουλος, που σημειωτέον, είχε από χρόνια προσωπική του φιλοδοξία  να γίνει  Δήμαρχος, μάλλον διαψεύδει τις προσδοκίες και του ίδιου του Δημάρχου κ. Ξύδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου