Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ!


ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΤΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΩΝ

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση, και να ζητεί από τους πολίτες που έχουν οικογενειακούς τάφους ή οστεοφυλάκια, την καταβολή των οφειλομένων χρημάτων μέσα σε συγκεκριμένες προθεσμίες. Διαφορετικά η χρήση των τάφων (φωτό αρχείου) επιστρέφεται αυτοδίκαια στον Δήμο. 
Η ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής σημειώνει μεταξύ των άλλων:



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής μετά από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στη χρήση των οικογενειακών τάφων και οστεοφυλακίων του κοιμητηρίου

ενημερώνει:

Τους δικαιούχους χρήσης οικογενειακών τάφων που δεν έχουν εξοφλήσει τα πάσης φύσεως τέλη και δικαιώματα χρήσης των οικογενειακών τάφων να εξοφλήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις προς το Δήμο.

Τους δικαιούχους χρήσης οικογενειακών τάφων που χρήζουν επισκευής (για λόγους καλαισθησίας  και υγιεινής ) να προβούν στις απαραίτητες εργασίες.

 Όσους είναι κάτοχοι οστεοφυλακίων (μαρμάρινων και μη) και δεν έχουν εξοφλήσει τα πάσης φύσεως τέλη και δικαιώματα  χρήσης να εξοφλήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις προς το Δήμο.



Η Διοίκηση του Δήμου θεωρώντας υποχρέωσή της να ενημερώνει έγκαιρα τους πολίτες για τα προβλήματα που παρουσιάζονται και να μην τους αιφνιδιάζει με τις αποφάσεις της, παρακαλεί τους ανήκοντες στις παραπάνω κατηγορίες όπως προσέλθουν στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου Αγίας Παρασκευής. (Μεσογείων 415-417, 1ος όροφος ,Οικονομική Υπηρεσία,τηλ.213 2004 544), μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2011 ,για να εκπληρώσουν τις  απορρέουσες υποχρεώσεις τους. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Κοιμητηρίου και τα υπογραφέντα συμβόλαια, η χρήση  των οικογενειακών τάφων επιστρέφει αυτοδίκαια στο Δήμο όταν:

     α. Οι δικαιούχοι δεν καταβάλουν τα τέλη και δικαιώματα για συνεχές χρονικό διάστημα τριών ( 3) ετών.

     β. Όταν ολοκληρωθεί για τους δικαιούχους η χρήση του οικογενειακού τάφου συνολικά από τις τρεις γενιές (ανιόντες –κατιόντες) και

     γ. Οι δικαιούχοι οστεοφυλακίων ( μαρμάρινων και μη ) δεν έχουν καταβάλλει τα τέλη και δικαιώματα για συνεχές χρονικό διάστημα δυο (2) ετών.



         Μετά την εκπνοή της παραπάνω ημερομηνίας θα υποχρεωθούμε στα πλαίσια εφαρμογής των νόμων αλλά και της ηθικής υποχρέωσής  μας να είμαστε ίσοι, δίκαιοι, αμερόληπτοι και αντικειμενικοί απέναντι σε όλους τους Δημότες, να εφαρμόσουμε τη διάταξη που περιγράφεται στην προηγούμενη  παράγραφο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου