Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

3 δις ευρώ έχασαν τα ασφαλιστικά ταμεία μέσα σε τρεις μήνες!!!


Σοκάρει η δήλωση του βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου, ότι τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν 3 δις ευρώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο έως σήμερα!!!
Μέσα σε τρεις μήνες … έκαναν φτερά από τα ασφαλιστικά ταμεία, χρήματα των εργαζομένων, τα οποία επενδύθηκαν εν αγνοία των ασφαλισμένων, σε ομόλογα φούσκες!!!    Φούσκες, οι οποίες έσκασαν!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε ο Υπουργός Εργασίας κ. Κουτρουμάνης οι ασφαλιστικοί φορείς διέθεταν στα χαρτοφυλάκιά τους έως τις 30/9/2011 επενδυμένα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου, αξίας 7, 34 δις ευρώ, των οποίων η σημερινή αξία έχει πέσει στα 4,21 δις ευρώ!!! Χάθηκαν 3 δις ευρώ χρήματα από τις εισφορές των ασφαλισμένων, τα οποία το κράτος θα φροντίσει να τα πάρει πάλι από τις τσέπες του δύσμοιρου λαού!
Ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στο νέο σκάνδαλο που παίχτηκε για μια ακόμη φορά σε βάρος του λαού, δήλωσε: «Το ερώτημα που γεννάται είναι, αν οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της απώλειας των 3δις (χρημάτων) των εργαζομένων, θα λογοδοτήσουν ποτέ ή αν τιμωρηθούν έστω κάποιοι από αυτούς» ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου