Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ Ή ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;

Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
Η μνημονιακή κυβέρνηση Παπαδήμου και τα μέλη της (Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης) ετοιμάζονται να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση που σκλαβώνει τους Έλληνες για τις επόμενες δεκαετίες και παραδίδει τη χώρα στις ορέξεις των κερδοσκόπων, μέσω του σφαγιαστικού αγγλικού δικαίου!
Κανείς από τους επικεφαλής των τριών κομμάτων που στηρίζουν την μεταβατική Κυβέρνηση, δεν αναφέρεται στα τεράστια χρέη της Γερμανίας προς τη χώρα μας, από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις! Άκρα του τάφου σιωπή, ειδικά από τον προ μηνών λαλίστατο κ. Καρατζαφέρη. Ο Πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ. δεν είχε σταματήσει (τότε) να αναφέρεται στα χρέη της Γερμανίας, από την οποία θα έπρεπε πάση θυσία να απαιτήσουμε τις πολεμικές επανορθώσεις και το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, που η Γερμανία ποτέ δεν πλήρωσε στην Πατρίδα μας!!! Μέχρι και για νέο Γουδί έκανε λόγο ο Καρατζαφέρης, για την προδοσία που συντελείτο σε βάρος του λαού και της χώρας, από την προηγούμενη Κυβέρνηση! 

Σήμερα όμως, ως εταίρος της Κυβέρνησης του αρχιδήμιου Παπαδήμου, αντί ο κ. Καρατζαφέρης να απαιτήσει, η νέα δανειακή σύμβαση να συμπεριλάβει και τα οφέλη της Γερμανίας προς την χώρα μας, τηρεί σιγήν ιχθύος!!! Αυτός και όλα τα μέλη της  μνημονιακής Κυβέρνησης Παπαδήμου!!!
Μα είναι Έλληνες αυτοί;

Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωνε ότι οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 575 δισεκατομμύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, July 2, 2011).
Ο Μανώλης Γλέζος ανεβάζει τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα στο 1 τρις ευρώ!
Ο Γερμανός ιστορικός οικονομολογίας Dr. Albrecht Ritschl συνέστησε στη Γερμανία, να ακολουθήσει μία περισσότερο μετριοπαθή πολιτική στην ευρωκρίση του 2008-2011, διότι «ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη δικαιολογημένων απαιτήσεων για πολεμικές επανορθώσεις του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου» (Der Spiegel, June 21, 2011, guardian.co.uk, June 21, 2011).
Και όμως, παρά το ότι η Κυβέρνηση Παπαδήμου έχει στα χέρια της αυτό το μεγάλο διαπραγματευτικό όπλο, προσέρχεται με σκυμμένο κεφάλι, υπακούοντας τυφλά στα τελεσίγραφα της Μέρκελ! Η Γερμανίδα καγκελάριος γνωρίζοντας  ότι η Ελλάδα μπορούσε να απαιτήσει συμψηφισμό του χρέους της με το χρέος της Γερμανίας προς την Πατρίδα μας, είχε βάλει τον Παπανδρέου-Παπακων/νου να υπογράψουν στο Μνημόνιο 1 ότι …δεν μπορεί να υπάρξει συμψηφισμός των δύο χρεών!!!
Και καλά η Μέρκελ, υποστηρίζει τα συμφέροντα της χώρας της, οι δικοί μας οσφυοκάμπτες, σήμερα, που καλούνται να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση, και έχουν την ύστατη ευκαιρία να στηρίξουν τα αυτονόητα, από διεθνείς συμβάσεις απορρέοντα δικαιώματα της χώρας, θα προδώσουν τη χώρα;

Στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ελλάδα έχασε το 13% του πληθυσμού της. Ένα μέρος αυτού του πληθυσμού χάθηκε στη μάχη, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό πέθανε από την πείνα και τα εγκλήματα πολέμου των Γερμανών.
Οι Γερμανοί δολοφόνησαν τούς κατοίκους 89 Ελληνικών πόλεων και χωριών, έκαψαν περισσότερα από 1700 χωριά και εκτέλεσαν πολλούς από τους κατοίκους αυτών των χωριών. Μετέτρεψαν τη χώρα σε ερείπια, και λεηλάτησαν τους αρχαιολογικούς της θησαυρούς.

Η Γερμανία και η Ιταλία επέβαλαν στην Ελλάδα όχι μόνο υπέρογκες δαπάνες κατοχής, αλλά και αναγκαστικό δάνειο (κατοχικό δάνειο) ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Ο ίδιος ο Χίτλερ, είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της Γερμανίας να πληρώσει αυτό το χρέος και είχε δώσει οδηγίες να αρχίσει η διαδικασία πληρωμής του.
Μετά το τέλος του πολέμου, η Συνδιάσκεψη των Παρισίων επεδίκασε στην Ελλάδα 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια για πολεμικές επανορθώσεις έναντι της Ελληνικής απαίτησης 14,0 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η Ιταλία πλήρωσε στην Ελλάδα το μερίδιο της από το κατοχικό δάνειο.
Η Ιταλία και η Βουλγαρία πλήρωσαν πολεμικές επανορθώσεις στην Ελλάδα, και η Γερμανία πλήρωσε πολεμικές επανορθώσεις στην Πολωνία το 1956 και στην Γιουγκοσλαβία το 1971.
Η Ελλάδα απαίτησε από την Γερμανία την πληρωμή του κατοχικού δανείου το 1945, 1946, 1947, 1964, 1965, 1966, 1974, 1987, και το 1995.
Παρά ταύτα, η Γερμανία πάντα αρνιόταν να καταβάλει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της, που απέρρεαν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις.

Οι δικοί μας πολιτικοί ταγοί τι κάνουν σήμερα; Τι κάνετε κ.κ. Παπανδρέου, Καρατζαφέρη και Σαμαρά; Φέρεστε σαν τους Γερμανούς; Το μόνο δηλαδή που ξέρετε, είναι να υπενθυμίζετε στον ελληνικό λαό ότι αυτός πρέπει να πληρώσει τους δανειστές του; Και γι’ αυτό τον λόγο εξαθλιώνετε τους πολίτες, και τους κάνετε να πεθαίνουν πάλι (μετά την κατοχή) από πείνα και έλλειψη στέγης;
Αυτό και μόνο συνιστά ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΔΟΣΙΑ!

Είστε Έλληνες εσείς ή πουλημένα τομάρια στους κερδοσκόπους;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου