Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΜΒΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

...ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

Πριν από λίγη ώρα ο Δημήτρης Τούτουζας (φωτό) υπέβαλε την παραίτησή του από Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. Μια παραίτηση η οποία, σύμφωνα με όσα μας είπε τόσο ο Δήμαρχος κ. Ξύδης, όσο και ο παραιτηθείς, κυοφορείτο από τις αρχές Δεκεμβρίου, απλά επισημοποιήθηκε μόλις σήμερα.
Ως επίσημοι λόγοι παραίτησης αναφέρονται οι "επαγγελματικοί λόγοι". Όπως μας δήλωσαν και οι δύο πλευρές, ο παραιτηθείς Αντιδήμαρχος για λόγους φόρτου εργασίας στην εταιρεία ιατρικών προϊόντων (συμφερόντων Βγενόπουλου όπου εργάζεται, αλλά και απαίτησης της ίδιας της εταιρείας, μη δυνάμενος να ανταποκριθεί ταυτοχρόνως και στα δύο καθήκοντα,  επέλεξε την παραίτηση.
Πέραν όμως από την επίσημη ανακοίνωση, υπάρχουν και άλλοι ...ανομολόγητοι λόγοι, οι οποίοι βγαίνουν ως... είδηση από την εφημερίδα μας.

1. Ο Δ. Τούτουζας παραιτήθηκε προφανώς χολωμένος από την Διοίκηση του Δήμου, η οποία δεν τον κάλυψε επαρκώς στο θέμα του Δ.Α.Ο.Χ. με αποτέλεσμα ο παραιτηθείς Αντιδήμαρχος να αισθάνεται εκτεθειμένος έναντι της κοινής γνώμης. 
2. Ενδεχομένως η παραίτηση-παύση του Δ. Τούτουζα από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου, να μην είναι άσχετη με την εκλογή του "Συμπαραστάτη του Δημότη" και το εσωτερικό πλήγμα που δέχτηκε η παράταξη του ο κ. Ξύδη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η απώλεια Τούτουζα από την Αντιδημαρχία, εκτός του ότι για μας είναι σημαντική, διότι ο Τούτουζας είναι νέος, έντιμος και πολλά υποσχόμενος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση παράγοντας, είναι σημαντική διότι υποκρύπτει εσωτερικές τριβές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου