Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ"


Αναφορικά με το άρθρο μας υπό τον  τίτλο "Οι περίεργες συμπτώσεις", όπου επισημάναμε την παραδοξότητα να ψηφίσει ο Νικολάου τον Βραχιολίδη κατά την πρόσφατη εκλογή του "συμπαραστάτη του δημότη", λάβαμε την παρακάτω απάντηση από τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού, επί της οποίας ακολουθεί δική μας ανταπάντηση-σχόλιο: 

Κύριε Βραχιολίδη,
Διάβασα προσεκτικά στην ιστοσελίδα σας του Ανεξάρτητου Παρατηρητή, σχετικά με την συμπεριφορά μου απέναντι σας και ειδικότερα για την στήριξή μου στην διαδικασία της εκλογής σας από το Δημοτικό Συμβούλιο, του Συμπαραστάτη του Δημότη.
Έχω δηλώσει δημόσια ότι οι «ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ» και εγώ αλλάζουμε πορεία. Ξεχνάμε το παρελθόν και βλέπουμε το μέλλον που δυστυχώς έχει πάρα πολλά προβλήματα.
Βεβαίως σας στήριξα στην εκλογή σας και το γεγονός ότι λάβατε 10 ψήφους δεν είναι τυχαίο.
Γνωρίζετε προσωπικά πόσο εργάστηκα για να μην εκλεγεί ένας 82 υπερήλικας και προτίμησα εσάς γιατί ήσασταν η δεύτερη μοναδική υποψηφιότητα για την οποία δεν είχα και άλλη επιλογή.
Ουσιαστικά σας «χρησιμοποίησα» πολιτικά για να μην εκλεγεί Συμπαραστάτης του Δημότη, ένας Δημογέροντας…!

Με εκτίμηση,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ": Κύριε Νικολάου εκτίθεστε, αποδεικνύοντας ότι μεταξύ των όσων λέτε και όσων τελικά πράττετε, υπάρχει απόσταση. Δηλώνετε αρχικά ότι ξεχνάτε το παρελθόν και χαράζετε μια νέα πορεία. Ποια νέα πορεία χαράζετε κύριε Νικολάου, από την ώρα που υποστηρίζετε ευθαρσώς ότι "χρησιμοποιπήσατε" πολιτικά την υποψηφιότητα Βραχιολίδη προκειμένου να κάνετε τα πολιτικά σας παιχνίδια; Το λέτε μάλιστα ευθέως ότι ψηφίσατε Βραχιολίδη επειδή δεν υπήρχε άλλη επιλογή, μόνο και μόνο για να αντιταχθείτε στον πολιτικό σας αντίπαλο κ. Πολύδωρα! Δηλαδή ακόμη και μια...σκούπα να υπήρχε στην ψηφοφορία απέναντι στον Πολύδωρα, εσείς θα τον...σκουπίζατε! 
Με τέτοιες τακτικές έχετε την εντύπωση ότι χαράζετε νέα πορεία κύριε Νικολάου; Μάλλον παραμένετε πιστός στις ίδιες συνταγές, αυτές που σας έστειλαν στην αντιπολίτευση! Αυτό δεν είναι πολιτική αλλά πολιτικαντισμός και κομματικοποίηση. Πολιτικαντισμό απέναντι στον οποίο αντιτάχθηκε η υποψηφιότητα Βραχιολίδη, Ο εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ζήτησε ψήφο συνείδησης, εσείς όμως κύριε Νικολάου όπως δηλώνετε ευθαρσώς, χρησιμοποιήσατε την υποψηφιότητα Βραχιολίδη για να παίξετε το κομματικό-πολιτικό σας παιχνίδι. Κρίμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου