Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΜΕΡΚΕΛ: ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΣΗ!



Μεγαλύτερη εξαθλίωση, περισσότερους άστεγους, κούρεμα σε κατώτατους μισθούς και κόντρα ξύρισμα σε 13ο και 14ο μισθό απαίτησε εκβιαστικά με τελεσίγραφό της η Μέρκελ από την Ελλάδα, τονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα εκταμιευτεί ούτε ένα ευρώ από την επόμενη δόση του δανείου για την χώρα μας!!!
Έχοντας στο πλάι της την... ορντινάντσα της τον Σαρκοζί (ελληνικής καταγωγής, του οποίου το όνομα σημαίνει "ζει εκ της σαρκός", τουτέστιν "τοκογλύφος"), η Μέρκελ, θυμίζοντας Σαλώμη που ζητεί επί πίνακι την κεφαλή της μαρτυρικής Ελλάδος, επιδιώκει τον θάνατο του λαού της, μέσα από τον απόλυτο εξευτελισμό της!
Την υπογραφή για τον αποκεφαλισμό των Ελλήνων καλούνται να βάλουν τα ντόπια πολιτικά σκύβαλα-οργανέτα της Μέρκελ, οι οσφυοκάμπτες και Εφιάλτες της χώρας!
Ο Πρωθυπουργός Παπαδήμος, συναντάται με τους Σαμαρά, Παπανδρέου, Καρατζαφέρη για να συναποφασίσουν πώς... θα τεμαχίσουν την Ελλάδα και πώς θα παραδώσουν τα κομμάτια της στους Μερκοζί!
Ίχνος φιλοπατρίας ρε; Ποιο ίχνος υπερηφάνειας σας απέμεινε;

Ο τόπος χάνεται και ο λαός σε λίγο θα μοιάζει με τους Παλαιστίνιους, που ζουν στον τόπο τους αλλά δεν είναι δικός τους. Θα τους τον έχουν πάρει και θα μοιάζουν με αθίγγανους σε τσαντίρια!
Ψυχή δεν έχετε ρε, να πείτε ΟΧΙ; Στείλτε στο διάολο την Μέρκελ και τον Σαρκοζί!
"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ"!!! Ξέρετε ρε ποιο το βροντοφώναζαν αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου