Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚ! ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΜΑΓΓΑΝΑΣ

ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Βαρύ πένθος για την οικογένειά του και για όσους τον γνώριζαν, αφήνει ο  αναπάντεχος θάνατος του Χολαργιώτη Τηλέμαχου Μαγγανά!!!
Ο Τηλέμαχος (περισσότερο γνωστός ως Άκης), γιος του παλαιού δημοτικού συμβούλου Νίκου Μαγγανά, έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 49 ετών από καρκίνο του οποίου η εξέλιξη ήταν ραγδαία. Από τον λάρυγγα όπου εκδηλώθηκε η επάρατος, εξαπλώθηκε γρήγορα στον πνεύμονα και μετά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, κατέληξε σήμερατο πρωί, μετά από σύντομη νοσηλεία.
Ο αγαπητός για το ήθος του, σε όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν Χολαργιώτης, διετέλεσε και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές, με τον συνδυασμό του Πάνου Δεμερτζή "Συμπολιτεία Παπάγου-Χολαργού".
Ο εκλιπών έζησε, μεγάλωσε και σπούδασε στον Χολαργό, ενώ  υπήρξε κολλητός φίλος του Γιάννη Ραγκούση, (σημερινού Υπουργού), με τον οποίο, όπως μας έλεγε, σκαρώνανε μαζί πολλές πλάκες!
Ο Τηλέμαχος αφήνει πίσω του τη σύζυγό και δύο παιδιά, με την πρώτη να  αναλαμβάνει να σηκώσει το σταυρό του μαρτυρίου για τη συνέχεια της ζωής τους.
Η εφημερίδα μας εκφράζει προς τους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος τα ειλικρινή συλλυπητήριά της και ο Θεός να τους δίνει κουράγιο και δύναμη ψυχής να αντέξουν στον δυσβάσταχτο πόνο.
Η κηδεία του Τηλέμαχου θα γίνει αύριο στις 12.00 από την Αγία Τριάδα Χολαργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου