Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ!

Μυρσίνη Λιοναράκη και Χαρά Καφαντάρη, είναι δυο Χολαργιώτισσες οι οποίες χρειάζονται την στήριξή μας. Δώστε μάθημα-τιμωρία σε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. ψηφίζοντας και στέλνοντας στην βουλή δυο δικές μας Χολαργιώτισσες. Την Μυρσίνη Λιοναράκη, υποψήφια με την ΔΗΜΑΡ, κόρη του αείμνηστου Νικήτα Λιοναράκη και την Χαρά Καφαντάρη, την αγωνίστρια για την προστασία του Υμηττού, δυναμική πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ιδού μερικά στοιχεία για τις δυο υποψήφιες βουλευτίνες:

Καφαντάρη Χαρούλα (Χαρά) 
Γεννήθηκε το 1958.
Σπούδασε γεωλογία (ΑΠΘ). Συµµετέχει στα κινήµατα πόλης, τα περιβαλλοντικά κινήµατα και το συνδικαλιστικό κίνηµα των τραπεζών. Συµµετέχει στη Δηµοτική Κίνηση ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ. Μέλος της Γραµµ. του τµήµατος Οικολογίας του ΣΥΝ, του Τµήµατος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και της Γραµµ. της Νοµαρχιακής Επιτροπής ΣΥΝ Βόρειας Αθήνας. Μέλος του ΓΕΩΤΕΕ και του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων. Το 2009 ήταν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β Αθηνών.
Μυρσίνη Λιοναράκη
Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1978, με­γάλωσε στο Χολαργό και σπούδασε επικοινωνία στο Παρίσι. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην «Athens Voice» και στον «Ταχυδρόμο» και ενδιάμεσα ανέλαβε γραφεία Τύπου και Επικοινω­νίας, χωρίς να σταματήσει τη δημοσιο­γραφία. Είναι κόρη του αξέχαστου δη­μοσιογράφου Νικήτα Λιοναράκη, που υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τη δη­μοσιογραφία και την Αυτοδιοίκηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου