Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής εξέδωσε ανακοίνωση σε βάρος της Προεδρίας της Δημοκρατίας, για την απόφασή της να τον αποκλείσει από τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια. Αυτή είναι η δημοκρατική παιδεία του κ. Παπούλια, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά και την ανεπάρκειά του και την επικινδυνότητά του.  Η δήλωση του κ. Μιχαλολιάκου έχει ως εξής:
.".. H προεδρία της δημοκρατίας αποφάσισε να με αποκλείσει από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον κ. Παπούλια. Με τον τρόπο αυτό καταδίκασε σε πολιτική εξορία σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες που στήριξαν το κόμμα "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή".
Αποκλείστηκα από μία συνάντηση ουσίας, κατά την οποία θα ετίθετο προς συζήτηση η ολοκληρωμένη μας πρόταση για διέξοδο από την κρίση. Μου ζητήθηκε να παραστώ σε μία συνάντηση με σκοπό τον διορισμό υπηρεσιακού πρωθυπουργού που θα φέρει εις πέρας ζητήματα μόνο διαδικαστικά.
Σήμερα, που ελήφθη πλέον η τελική απόφαση και η χώρα σύρεται σε νέες εκλογές - εξαιτίας της αλαζονείας των κομματικών αρχηγών, που θέτουν τα μικροπολιτικά οφέλη υπεράνω του εθνικού συμφέροντος - αρνούμαι να νομιμοποιήσω τον εμπαιγμό, την περιθωριοποίηση και την περιφρόνηση των 440.992 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου