Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στο πιο ψηλό σκαλί οι κορασίδες του ΓΑΣΧ


Ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε στην συλλογή της η ομάδα κορασίδων της ρυθμικής γυμναστικής στον προκριματικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε στις 12-13/5 στο γήπεδο του Ολυμπιακού Χωριού.

Παρά την απώλεια της Πολυξένης Ταλιέρη που εισήχθη επειγόντως για εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας την Παρασκευή (περαστικά!), οι αθλήτριες Νάσια Αχλαδιώτου, Λεώνη Κάμλιτζ-Παναγιωτοπούλου, Χαρά Παπαγεωργίου, Ελένη Ποταμιανάκη και Φρόσω Χαρίτου έκαναν καταπληκτική εμφάνιση και πήραν την πρώτη θέση με 360150 βαθμούς και διαφορά 9925 πάνω από την δεύτερη ομάδα βγάζοντας ασπροπρόσωπες της προπονήτριες τους Θένια Κυριαζοπούλου, Φωτεινή Ασημακοπούλου και Νέλη Ασένοβα!


Στο Σύνθετο Ατομικό η Ελένη Ποταμιανάκη κατέλαβε την 3η Θέση με 92850 βαθμούς και καλύτερη εμφάνιση στις κορύνες όπου κατέκτησε την 1η Θέση. Την 7η Θέση κατέλαβε η Λεώνη Καμπλιτζ Παναγιωτοπούλου με καλύτερη εμφάνιση στο στεφάνι στην 6η Θέση. Την 8η Θέση κατέλαβε η Νάσια Αχλαδιώτου με καλύτερη εμφάνιση στο Χωρίς Όργανο 5η Θέση.  Την 10η Θέση κατέλαβε η Φρόσω Χαρίτου με καλύτερη εμφάνιση στις κορύνες στην 1η Θέση σε ισοβαθμία με την Ποταμιανάκη.  Την 25η Θέση κατέλαβε η Χαρά Παπαγεωργίου με καλύτερη εμφάνιση στο Χωρίς Όργανο στην 8η Θέση.

Η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 9-10/6.

Τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να βρείτε στο www.g-a-c-holargos.com στην σελίδα Αγώνες και Αποτελέσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου