Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΛΗΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!



Τον 78χρονο Μ.Ι δολοφόνησαν ληστές λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του στου Παπάγου!!!
Πρόκειται για τραγικό περιστατικό το οποίο -δυστυχώς- πέρασε απαρατήρητο από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, διότι ο άτυχος Παπαγιώτης κατέληξε μετά από πολυήμερη περιπέτεια!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο Μ.Ι. μόλις είχε εισπράξει τη σύνταξή του και κατευθύνθηκε από το σπίτι του (στην οδό Κοκκόλα) προς την τράπεζα ALPHA BANK της οδού 25ης Μαρτίου, προκειμένου να κάνει κατάθεση για οικογενειακή του υποχρέωση.
Δυστυχώς όμως, όπως λένε οι πηγές μας, ο Μ.Ι. κρατούσε τα χρήματα στο χέρι του. Προφανώς ο άνθρωπος σκέφτηκε ότι η Τράπεζα απείχε από το σπίτι του μερικές δεκάδες μέτρα, χωρίς να  υποπτευθεί τον κίνδυνο.   Οι ληστές όμως, κινούμενοι μάλλον με μηχανή,τον είδαν και του άρπαξαν απότομα τα χρήματα από το χέρι αφού τον έσυραν και τον έριξαν στο έδαφος!!!
Το χτύπημα όμως αποδείχθηκε μοιραίο. Ο άτυχος Μ.Ι.  με την πτώση του έπαθε εσωτερική αιμορραγία. Υποβλήθηκε πρώτα σε ένα χειρουργείο αλλά μετά από ελάχιστες ημέρες χρειάστηκε και δεύτερο σοβαρό χειρουργείο, στο οποίο δυστυχώς κατέληξε! 


Πριν από λίγες ημέρες έγινε η κηδεία του άτυχου συμπολίτη μας.
Αναζητούμε επιμόνως την οικογένεια του Μ.Ι. αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία, παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Η εγκληματικότητα είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Η οικονομική καταστροφή έχει καταστήσει τον κάθε πολίτη στόχο οποιουδήποτε κακοποιού στοιχείου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου