Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ GENERAL:


Ιασώ General: Μειωμένες τιμές σε σειρά εξετάσεωνΙασώ General: Μειωμένες τιμές σε σειρά εξετάσεων


Δωρεάν εξετάσεις πρόληψης του κακοήθους μελανώματος  προσφέρει το ΙΑΣΩ General (Λεωφ. Μεσογείων 264)  στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος.
Στο ειδικό Ιατρείο Μελαγχρωματικών αλλοιώσεων του ΙΑΣΩ General θα διενεργούνται από  Δευτέρα 21 Μαΐου έως και Παρασκευή 25 Μαΐου και κατόπιν ραντεβού, δωρεάν κλινικές εξετάσεις για έλεγχο μελαγχρωματικών σπίλων.
Οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτου ηλικίας,  μπορούν να τηλεφωνήσουν για ραντεβού την Παρασκευή 18 Μαΐου από τις 10.00 έως τις 15.00 στο νούμερο  210 650 2015. O αριθμός των ραντεβού είναι περιορισμένος.

Τα τελευταία χρόνια καταγράφεται μια σημαντική αύξηση της συχνότητας του κακοήθους μελανώματος και από  τις  κύριες αιτίες της αύξησης είναι οι περιβαλλοντικές αλλαγές-τρύπα του όζοντος- και η παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 90% των περιπτώσεων που εντοπίζονται εγκαίρως, θεραπεύονται.
Η γενική κλινική ΙΑΣΩ General, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η έγκυρη διάγνωση και κατανοώντας τη δεινή οικονομική συγκυρία που βιώνουν οι πολίτες, προσφέρει για άλλη μια φορά στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δωρεάν προληπτικές εξετάσεις Επίσης, ως νοσοκομείο των ιατρών, καθώς την ευθύνη τις διοίκησης έχουν αποκλειστικά ιατροί- μέτοχοι, πρωτοστατεί στην ενημέρωση σε θέματα υγείας που απασχολούν την κοινωνία διοργανώνοντας κάθε εβδομάδα ημερίδες και συνέδρια που αφορούν όλες τις σύγχρονες παθήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου