Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: Ο «ΦΟΥΣΚΑΣ» ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!


Αρνήθηκε να προσέλθη στην ορκωμοσία των βουλευτών, διαμαρτυρόμενος για την εκλογή της «Χρυσής Αυγής»!


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης απέδειξε πόσο κενός δημοκρατικού περιεχομένου είναι. Αποφάσισε να απόσχει από την προχθεσινή ορκωμοσία της βουλής προκειμένου δι’ αυτού του τρόπου,  να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για την είσοδο της «Χρυσής Αυγής» στο Κοινοβούλιο!!!
Άραγε, προς ποιους στρεφόταν η διαμαρτυρία Ανδρουλάκη; Προς τους 440.000 ψηφοφόρους της «Χρυσής Αυγής» ή προς το κοινοβούλιο που ...επέτρεψε την είσοδο στους εκλεγμένους βουλευτές της; Μήπως ο κ. Ανδρουλάκης ανέμενε κάποια αντίστοιχη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αντίδραση, να απαγορευθεί δηλαδή η είσοδος στους βουλευτές του εθνικιστικού κόμματος; Μήπως τέλος, επιζητούσε την έκδοση νομοθετικού διατάγματος, περί κηρύξεως ως παράνομου του κόμματος Μιχαλολιάκου;
Σίγουρα πάντως, ο «δημοκράτης» Μίμης Ανδρουλάκης δεν επέρριψε καμία ευθύνη στον εαυτό του ούτε στο κόμμα του, για την παρουσία της «Χρυσής Αυγής» στα έδρανα του κοινοβουλίου. Δική του διαμαρτυρία εναντίον της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, δεν εκδηλώθηκε επί τόσα χρόνια που είναι βουλευτής. Ο ίδιος, διαπρύσιος υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου (ναι, του καταστροφέα της Ελλάδος), στο πλευρό του οποίου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή που ο τελευταίος διεκδίκησε με αξιώσεις την Πρωθυπουργία, δεν εναντιώθηκε ποτέ στα όσα αντισυνταγματικά, αντιλαϊκά και αντιδημοκρατικά διέπραξε σε όλη τη θητεία του, ο τότε Πρωθυπουργός. Οι αποφάσεις του Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίες  επριμοδοτούντο και ενισχύονταν με τις ψήφους του Ανδρουλάκη στη Βουλή, οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες. Οι ψήφοι και το «ναι σε όλα» του Ανδρουλάκη, έσυραν ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες στην ανεργία, ταπείνωσαν έναν ολόκληρο λαό, έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις και σχεδόν 2 χιλιάδες συνανθρώπους μας τους οδήγησαν στην αυτοκτονία. 
Για όλα αυτά που έγιναν με τη συνδρομή του Μίμη Ανδρουλάκη, ο υπάκουος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  δεν ευαισθητοποιήθηκε ποτέ ούτε απείχε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την βουλή. Αντιθέτως, έδινε πάντα το "παρών" και ψήφιζε «ναι σε όλα»!
Ούτε βεβαίως ο Μίμης Ανδρουλάκης αναρωτήθηκε εάν η δική του απαράδεκτη και κατά πολλούς ανθελληνική στάση, έφερε στη βουλή την «Χρυσή Αυγή».
Ήξερε μόνο, με εντελώς θεατρινίστικο τρόπο, να απόσχει από την ορκωμοσία για να …διαμαρτυρηθεί για την εκλογή της «Χρυσής Αυγής» στη βουλή. Για να επιστρέψει όμως αμέσως μετά, όπως κάνει τόσα χρόνια, απολαμβάνοντας την παχυλή του αποζημίωση ως βουλευτής!   
  
Ο κατά τα άλλα πολυγραφότατος-λαλίστατος κ. Ανδρουλάκης, σημειώνει μεταξύ άλλων στο προσωπικό του ιστολόγιο: «Ο λαός που ταπείνωσε με το δίκιο του το ΠΑΣΟΚ για να το κάνει διαφορετικό και ώριμο, ξέρει πολύ καλά πως δίχως μια ισχυρή Κεντροαριστερά, η χώρα θα βυθιστεί στην πολιτική αστάθεια και θα γίνει ανέφικτη μια βιώσιμη συμμαχική προοδευτική εναλλακτική λύση. Κάποιοι κουρδίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα γίνει το νέο “ΠΑΣΟΚ του ‘70” αλλά ανάμεσα στη φιλοδοξία και την πραγματικότητα είναι πιθανό να μεσολαβήσει η χαοτική χρεωκοπία της χώρας. Η ιστορία μόνο ως φάρσα επαναλαμβάνεται. Οι ωραίες “φούσκες” μάθαμε από την οικονομία σκάνε πολύ άσχημα».
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, ο κ. Ανδρουλάκης αριστεύει στην «τρομοκρατία» λόγου. Αποδεικνύοντας ότι είναι ένας «φούσκας» δημοκράτης!


Στην φωτογραφία, ο Μίμης Ανδρουλάκης με τον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" σε προ της οικονομικής κρίσεως, πολιτική εκδήλωση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου