Τρίτη 15 Μαΐου 2012

8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 8ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 και ώρα 11.30, στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου.
Στο φεστιβάλ συμμετείχαν οι χορωδίες των δήμων Δάφνης-Υμηττού, Σαλαμίνας, Μεγαρέων, Μαραθώνος και Παπάγου – Χολαργού, που με τις μελωδικές και χαρούμενες φωνές των παιδιών τους μας χάρισαν ένα ευχάριστο πρωινό.

Ο δήμος μας δίνει ιδιαίτερο βάρος στη νεολαία μας και επιδιώκει πάντα να προσφέρει ευκαιρίες στα παιδιά να αναπτύξουν τα ταλέντα τους στην τέχνη και να εκφραστούν δημιουργικά. Η συμμετοχή των παιδιών σε μια χορωδία καλλιεργεί τόσο τη μουσική τους παιδεία όσο και την ευγενή άμιλλα, ενώ παράλληλα τους προσφέρει τη χαρά της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Γι’ αυτό λοιπόν έχουμε καθιερώσει να κάνουμε το Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών κάθε χρόνο και πιστεύουμε ότι με αυτό το φεστιβάλ  εμπλουτίζεται η  πολιτιστική δράση του Δήμου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Ιωάννης Μαρινάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μεγαρέων κ.κ. Γιώργος Σακελλαρίου και Πόπη Νικολάου, το μέλος του ΔΣ ΑμεΑ Δήμου Σαλαμίνας κ. Ελευθέριος Καραγιαννίδης, η υπεύθυνη χορωδιών Δήμου Μαραθώνα κ. Αιμιλία Χριστοφορίδου και η Δημοτική Αρχή του Δήμου μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του ότι το φετινό Φεστιβάλ έγινε την ημέρα της μητέρας, αυτό αφιερώθηκε στις μητέρες όλου του κόσμου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου σε μια προσπάθεια που έγινε θεσμός προάγοντας την πολιτιστική δραστηριότητα των παιδιών και την ανταλλαγή καλλιτεχνικών εμπειριών.

Ο Δήμαρχος
 Βασίλειος Ξύδης

Φωτό 1 (πάνω ψηλά): Η παιδική χορωδία του Δήμου Μεγαρέων με τη μαέστρο κα Μαριλία Ηλία, στο πιάνο η κα Ειρήνη Χατζοπούλου.
Φωτό 2 (μέσον): Η παιδική χορωδία Δήμου Μαραθώνος με το μαέστρο κ. Γιάννη Χριστοφορίδη
Φωτό 3 (δεύτερη από κάτω): Η παιδική χορωδία Δήμου Σαλαμίνας
Φωτό 4 (κάτω): Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ Βασίλειος Ξύδης απονέμει αναμνηστική πλακέτα στο Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Ιωάννη Μαρινάκη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου