Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΣΤΟ MEGA

"Δεν έχουμε Δημοκρατία, το ότι μπήκαμε στη Βουλή είναι ένδειξη αδυναμίας της Δημοκρατίας", είπε μεταξύ άλλων γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές".
"Δόξα τω Θεώ μας ψήφισαν 440.000 Έλληνες. Τουτέστιν, 30 με 40 μεραρχίες", είπε.
Αναφερθείς στο περιβόητο "εγέρθητι" είπε ότι "ήταν για τους δικούς μας, έγινε παρανόηση", ενώ το χαρακτήρισε μια ατυχή στιγμή την οποία όμως υπερασπίζεται.
"Ο Χίτλερ επιτέθηκε στην Ελλάδα και καλώς τον πολεμήσαμε. Ωστόσο, λατρεύτηκε από το γερμανικό λαό και η Γερμανία επί των ημερών του γνώρισε οικονομική άνθηση", είπε. Aναφερθείς στο κείμενο που έγραψε για τον Αδόλφο Χίτλερ σε έντυπο της Χρυσής Αυγής το 1987 τον οποίο χαρακτηρίζει στο κείμενό του "μεγάλο άνδρα του 20ου αιώνα, Αδόλφο Χίτλερ",υπογράμμισε "Και έγκλημα να είχα κάνει θα είχε παραγραφεί" .
Παράλληλα, ομολόγησε πως έχει κάνει φυλακή ενώ μίλησε και για "ψυχούλες" που βρίσκονται εκεί.
Όσον αφορά το μεταναστευτικό, ερωτηθείς για το κυνηγητό των μεταναστών είπε: "Ποιο κυνηγητό των μεταναστών; Εγώ βλέπω μετανάστες να κυνηγούν Έλληνες"...
Στην ερώτηση για τα αποτελέσματα των εκλογών σε Δίστομο και Καλάβρυτα ο κ. Μιχαλολιάκος απαντά "Καταδικάζω τις εκτελέσεις Ελλήνων από δυνάμεις κατοχής. Αυτοί που σκότωσαν αμάχους είναι κοινοί εγκληματίες χωρίς ιδεολογία".
Τέλος, σχετικά με την ομοφυλοφιλία δήλωσε πως "Δεν θα ήμουν περήφανος αν ήμουν αδερφή".
από news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου