Τρίτη 15 Μαΐου 2012

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 30 ΜΕΡΕΣ»




Κύριε Διευθυντά,

Σε δημοσίευμα στο φύλλο 468 της 11ης Μαΐου 2012 με τίτλο «Νικολάου-Πολύδωρας 0-4», αναφέρεστε στο αποτέλεσμα των Βουλευτικών Εκλογών σχετικά με την επανεκλογή του συμπολίτη μας Βουλευτή και τ.Υπουργού κ. Βύρωνα Πολύδωρα και εκθέτετε δημοσίευμα της εφημερίδας « Ανεξάρτητος Παρατηρητής» του κ. Μάκη Βραχιολίδη με τίτλο «Απέτυχε η προσπάθεια Νικολάου να θέσει εκτός Βουλής τον κ. Πολύδωρα» και βεβαίως αναγράφετε και την δική μου απάντηση προς τον κ. Μάκη Βραχιολίδη, που κατηγορηματικά δηλώνω ότι δεν ασχολήθηκα προεκλογικά ούτε επεδίωξα την μη εκλογή του κ. Βύρωνα Πολύδωρα και πολύ περισσότερο ότι τηλεφωνούσα δεξιά και αριστερά σε φίλους μου να μην τον ψηφίσουν, όπως ανακριβώς έγραψε ο κ. Μάκης Βραχιολίδης.
Απλά αδιαφόρησα και δεν ασχολήθηκα ενεργά όπως έκανα στο παρελθόν υπέρ του κ. Βύρωνα Πολυδώρα, επίσης δεν με αγγίζουν  οι αναγραφόμενες απειλές  «Οι Πολυδωραίοι δεν ξεχνούν…»

Όπως γνωρίζετε ιστορικά το 2009, όταν ο Αντώνης Πολύδωρας υπερβάλλοντας τον εαυτόν του εις βάρος μου με κινήσεις εναντίον μου, τότε δεν δίστασα να τον αντικαταστήσω και να αποδείξω με αυτόν τον τρόπο ότι ο Νικολάου δεν «χαμπαριάζει» από απειλές.

Κύριε Διευθυντά αν και δεν έχετε σχέση με το ποδόσφαιρο όπως γνωρίζω, γράφετε σε ποδοσφαιρική ορολογία «Πολύδωρας-Νικολάου 4-0» και αναφέρεστε σε τέσσερα σημεία- γκόλ από τα οποία τα τρία είναι αποδεδειγμένα ψευδέστατα. Το τέταρτο σημείο  ότι ο κ. Αντώνης Πολύδωρας υποστήριξε από τον πρώτο γύρο τον κ. Β. Ξύδη στερώντας την Δημαρχία από τον κ. Νικολάου, είναι αληθές, πράγμα που το γνωρίζουν όλοι οι Δημότες.

Αλλά σας σημειώνω ότι, όταν εγώ βοηθούσα πόρτα-πόρτα τον Βουλευτή μας ερχόταν πρώτος στον Χολαργό, δυστυχώς φέτος ήλθε πέμπτος! Φανταστείτε να γινόταν αυτό που εσείς γράφετε και να στρεφόμουν εναντίον του, σε τι σειρά θα ερχόταν…!

Ο κ. Βύρων Πολύδωρας έχει προσωπική αντίληψη για το ήθος και την έντιμη συμπεριφορά μου ακόμη και σε όλους εκείνους τους συνεργάτες μου που μου φέρθηκαν με αχαριστία.

Για μία ακόμα φορά σας δηλώνω ότι δεν ασχολούμαι με το παρελθόν , βλέπω μόνο το μέλλον και ακούω με αγωνία τις κραυγές απελπισίας των Χολαργιωτών για την ατυχία τους να εκλεγεί Δήμαρχος ένας αποδεδειγμένα εχθρικά συμπεριφερόμενος στο Χολαργό.

Σας δηλώνω ξανά, κυρίως για το λόγο αυτό, θα είμαι Ανεξάρτητος υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές του 2014.

Προσωπικά κύριε Διευθυντά, σας προσκαλώ ως Χολαργιώτη να συμμετέχετε στην προσπάθεια μου που έχει στόχο ένα Σύγχρονο, Δυνατό και Ενιαίο Δήμο Παπάγου-Χολαργού με ισότιμους και έντιμους όρους, χωρίς τοπικισμούς που μας έχει οδηγήσει η συμπεριφορά του σημερινού Δημάρχου, η οποία εάν δεν αποκατασταθεί θα είναι καταστροφική για το μέλλον του ενιαίου θαυμάσιου Δήμου μας!

Με εκτίμηση,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου