Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΙ Η "ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ" ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟ;

 
Από την εφημερίδα αυτή είναι γνωστόν ότι έχουμε ασκήσει πολλές φορές σκληρή κριτική προς τον κ. Στάϊκο. Δεν μπορούμε όμως να μην επισημάνουμε όποιες αδικίες υφίσταται. 
Προ ημερών είχαμε την παράδοση των εισιτηρίων από μέρους του προς το ΚΑΠΗ Χολαργού, για το  ταξίδι δώρο στο Παρίσι σε 100 τυχερά μέλη του ΚΑΠΗ αλλά κανένα "ευχαριστώ" , καμία εύφημος μνεία δεν δόθηκε προς τον κ. Στάϊκο!

Την ίδια τακτική όμως κράτησε και η εκκλησία της Παναγίας Φαερωμένης Χολαργού κατά την εορτή των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και τη σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο εκκλησάκι των Ταξιαρχών στο Κοιμητήριο Χολαργού. 
Ο προϊστάμενος ιερέας είχε να πει καλά λόγια μόνον για τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού κ. Νικολάου και για την Δημοτική Αρχή, αλλά δεν πρόφερε λέξη για τον Μπάμπη Στάϊκο ο οποίος με δικά του έξοδα μερίμνησε για την επέκταση του μικρού ναού. 
Επαναλαμβάνουμε: ο προϊστάμενος ιερέας έπλεξε το εγκώμιο του κ. Νικολάου (του ανθρώπου που δημιούργησε τον ναϊσκο), εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, αλλά αγνόησε παντελώς τον Μπάμπη Στάϊκο! Συγγνώμη άγιοι Πατέρες, έχετε κάποιο προσωπικό απωθημένο σε βάρος του κ. Στάϊκου και το εκδηλώνετε με αυτό τον τρόπο; Τον έχετε γράψει σε ...μαύρο κατάστιχο, λησμονώντας ακόμη και αυτά που σας έχει προσφέρει;
Δεν οφείλατε να αναφέρετε το όνομά του, όπως κάνατε με τον κ. Νικολάου και τη Δημοτική Αρχή;
Εκφράζουμε την λύπη μας για το γεγονός!

2 σχόλια:

  1. Καλό το χαζοθεματάκι που σου 'δωσε ο κυρ Κώστας για να 'χουμε να λέμε, αλλά για πήγαινε ρώτα τη Φανερωμένη, πόσα μηνιάτικα της χρωστάει ο Στάικος, όταν από τον περασμένο Απρίλιο είχε δημοσίως δεσμευτεί πως θα καλύπτει με δικά του έξοδα το συσσίτιο της εν λόγω ενορίας; Γι' αυτό το ΘΕΜΑ δεν έχεις να εκφράσεις καμία λύπη, μεγάλε... δημοσιογράφε, σωστά;

    Το εκκλησάκι του νεκροταφείου δεν έχει να κάνει με τη Φανερωμένη, για να υπάρχει από μέρους της αχαριστία, όπως λες. Κι ας έχει για προϊστάμενο ιερέα της, θα μπορούσε να έχει κάποιον από τις άλλες ενορίες. Ούτε ότι το επέκτεινε ο Στάικος αφορά τη Φανερωμένη. Το ότι υπάρχει εκεί εκκλησάκι, οφείλεται στο Νικολάου. Θες να θυμίσουμε στον κόσμο τη στάση και τη δική σου και των "φίλων" σου, την περίοδο που τοποθετείτο; Το ότι ο Στάικος, όμως, φάνηκε ασυνεπής στο συσσίτιο, ΝΑΙ, αφορά τη Φανερωμένη.

    Ο "προϊστάμενος ιερέας" και οι "άγιοι πατέρες", φαίνεται, σε έχουν στοιχειώσει οπτικέ-πατατοπαραγωγέ. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια, πόσοι γνωρίζουν ότι η εκκησία του νεκροταφείου φτιάχτηκε χωρίς να πληρώσει ο Δήμος ούτε ένα ευρώ; Πόσοι γνωρίζουν ότι ουσιαστικά φτιάχτηκε από την τσέπη του Νικολάου και των πολύ στενών συνεργατών του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή