Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ; Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕ!

Ο εκδότης της εφημερίδας "30 Μέρες" έχει ήδη περάσει στην αντεπίθεση και μήνυσε τον Δ. Νικολάου (πρώην Δήμαρχο Χολαργού), για ψευδή καταμήνυση! Όπως πληροφορούμαστε, είναι πολύ πιθανόν να έχει κινηθεί η ίδια διαδικασία αυτόφωρης σύλληψης του Δ. Νικολάου, όπως ακριβώς έγινε και χθες με τον δημοσιογράφο! 
Τα πράγματα πλέον έχουν εκτραχυνθεί και οι καταστάσεις γίνονται άγριες και πολεμικές!!!
Ο Δ. Νικολάου αποφάσισε να υιοθετήσει την πρακτική Αρώνη και να κινήσει διαδικασία αυτοφώρου, με άμεση συνέπεια ο δημοσιογράφος να περάσει ευλόγως στην αντεπίθεση! 
Και βεβαίως, εφόσον για τον τοπικό τύπο υιοθετούνται τέτοιες πρακτικές που θυμίζουν άλλες επάρατες εποχές, οι τοπικοί εκδότες-δημοσιογράφοι θα λάβουν τα μέτρα τους! 
Ένα από αυτά και το σημαντικότερο: ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΣΤΟ...ΠΕΡΑΜΑ ¨Η ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ! 

1 σχόλιο:

  1. Ο γνωστός ξεπουλημένος συκοφάντης ο Βραχιολίδης, αφού τον έχει μηνύσει και θα απολογηθεί για τις συκοφαντίες του εναντίον:

    α)της Εκκλησίας της Φανερωμένης και των Ιερέων αυτής καθώς τους έχει συκοφαντήσει στο έπακρο.

    β)Της Δικαστικής λειτουργού κας. Τασοπούλου την οποία συκοφάντησε όταν ήταν εν ενεργεία δικαστική λειτουργός καθώς και συγγενικά μέλη αυτής.

    Ο Γελοίος συκοφάντης βραχιολίδης είναι υπάλληλος του γνωστού ποινικού εκδότη της Ελεύθερης Ώρας Μιχαλόπουλου, ο οποίος φυλακίστηκε διότι εκβίαζε πλούσιες οικογένειες.
    Προφανώς και θέλοντας να υιοθετήσει τους εκβιασμούς και τα μπραβιλίκια του αφεντικού του και εκδόοτη του, συκοφαντή τους πάντες και τα πάντα μήπως τσιμπήσει κανένα φράγκο από κανέναν φοβισμένο πολίτη.
    Παρομοιάζει τον ευατό του με ήρωα αλλά μάλλον εκβιαστής της κακιάς ώρας είναι.

    Ντρόπη σου ψεφτιλισμέενο ανδρίκελο Βραχιολίδη που εκβιάζεις τον κόσμο και συκοφαντείς μέχρι και ενορίες ολόκληρες.

    Ντροπή σου αλήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή