Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!

Οι κουκουλοφόροι ξαναχτύπησαν. Ένας κατ' εξοχήν αλητήριος τύπος, καθυβρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο τον Βραχιολίδη, με ανώνυμο σχόλιό του που έχει διασπείρει σε διάφορες αναρτήσεις μας! Μπορείτε να το δείτε. Λασπολογεί και βρίζει χωρίς φειδώ, κρυμμένος πίσω από την κουκούλα του. 
Δεν τολμάει να βγει από την τρώγλη  και την κουκούλα του και να πει το όνομά του. Εκτοξεύει λάσπη με μανία. Είναι βέβαιον ότι έχει προσβληθεί από "Βραχιολίδειο" σύμπλεγμα ή ιό! 
Ο εκδότης του "Παρατηρητή" καθυβρίζεται συχνά από μερικούς ανώνυμους, χυδαίους λασπολόγους. Αυτοί οι ίδιοι τύποι κατά καιρούς απειλούν και τη ζωή του Βραχιολίδη.
Δείτε, πριν από μερικά χρόνια, έξω από τα γραφεία του "Παρατηρητή", στο ταμπλό με τα θυροτηλέφωνα της πολυκατοικίας, τι είχαν γράψει οι τότε κουκουλοφόροι ": "Μ...ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ".

Σήμερα έρχεται ο κουκουλοφόρος να μιλήσει για εκβιασμό (!), του Βραχιολίδη!!! Προς ποιους ρε αλήτη; Τι έχεις να προσάψεις εσύ στον Βραχιολίδη; 

Αναφέρεται και στην Εκκλησία της "Παναγίας Φανερωμένης"! 
Ας έρθουν οι ιερείς της Εκκλησίας να κρίνουν τις πράξεις του. 
Τις χυδαίες ύβρεις του και τις λασπολογίες του! 
Και ας μας που οι άγιοι πατέρες εάν ο Βραχιολίδης έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοια γλώσσα, όπως κάνει σήμερα με τα σχόλιά του ο υβριστής του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου