Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ! ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΕΣΟΔΑ 23 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016!


troikasynant

Και τα δικά μας στουρνάρια-οικονομολόγοι, Σαμαράς-Στουρνάρας, τους ακούνε και κάθονται στα ...τέσσερα!
Οι τροϊκανοί είναι σκέτα ζωντόβολα - οικονομολόγοι. Βασικά δεν είναι οικονομολόγοι αλλά οικονομικοί δολοφόνοι. Τα δικά μας όμως στουρνάρια κάθονται και ακούνε ό,τι μαλακίες λένε, χωρίς να τους απαντήσουν: "τι λέτε ρε μάγκες, οι υπολογισμοί σας είναι εκτός τόπου και χρόνου"!
vamvoukasΟ λόγος, για τα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές των Ελλήνων φορολογουμένων. Όπως είπε πριν από λίγο στο ΣΚΑΪ ο καθηγητής οικονομίας κ. Βάμβουκας"στο Μεσοπρόθεσμο υπάρχει πρόβλεψη ότι τα έσοδα του κράτους από ασφαλιστικές εισφορές θα είναι 23 δις ευρώ! Ενώ φέτος τα έσοδα έχουν υπολογιστεί στα 19 με 20 δις πώς είναι δυνατόν μέσα σε 3 χρόνια να έχουμε αύξηση εσόδων κατά 3 τουλάχιστον δις ευρώ; Αυτό είναι εντελώς αδύνατον, αφού η ανεργία έχει αυξηθεί, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις έχουν επίσης αυξηθεί και η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει πέσει στο ελάχιστο. Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να αυξηθούν τα έσοδα κατά 3 δις από ασφαλιστικές εισφορές;", αναρωτήθηκε με οικονομικά επιχειρήματα ο κ. Βάμβουκας. 
Τι να πουν όμως τα δικά μας τα στουρνάρια που πιπιλάνε την καραμέλα ότι θα έρθει η ανάπτυξη; Τόσο θερμοκέφαλοι είναι που πετάνε στον αέρα κοτσάνες, μπούρδες και συνθήματα. Μόνο για κονσερβοποιημένα συνθήματα ικανοί είναι οι Σαμαράς-Στουρνάρας. 
Και το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι ότι οι τροϊκανοί θα πουν το 2016: "Εσείς φταίτε που δεν μαζέψατε 23 δις ευρώ από ασφαλιστικές εισφορές. Πάρτε νέα μέτρα"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου