Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ! ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟΥΣ Δ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!




Κόψτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα. Έχουν μετατρέψει τη Βουλή σε μαγαζάκι τους και κόβουν κεφάλια Ελλήνων.

troika-elliniki2
Για τις αυτοποπυρπολήσεις και τις αυτοκτονίες των Ελλήνων, αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Δεν έχουν όμως κανένα ηθικό φραγμό. 4 δικαστήρια αποφάσισαν ότι οι απολύσεις είναι παράνομες και αντισυνταγματικές διότι προσβάλλεται βάναυσα και η προσωπικότητα των δημοσίων υπαλλήλων και τους στερείται το δικαίωμα να εργαστούν! Ο κ. Βενιζέλος είναι Συνταγματολόγος. Πού έχει σπουδάσει άραγε ο κ. Βενιζέλος και αγνοεί αυτό το θεμελιώδες, δημοκρατικό δικαίωμα στην εργασία;
Ο δε Πρωθυπουργός είπε σε συνέντευξή του ότι είναι …συνταγματικές οι απολύσεις! Ο μυστακοφόρος Φώτης, ό,τι και να πει έχει το ακαταλόγιστο. Τι τον νοιάζει άλλωστε; Αυτός έχει εγγράψει 80 ακίνητα στο ΚΙΣ και δεν φορολογείται! Ας τον λαό να... κουρεύεται. Αυτός είναι... αριστερός με τα όλα του!
Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι, μην αμφιβάλλετε ότι προκειμένου να είναι συνεπείς στους οικονομικούς δολοφόνους του Δ΄Ράϊχ θα βρουν τη ...συνταγματική φόρμουλα και θα βαφτίσουν ως... νόμιμες τις απολύσεις.
Εάν ο κόσμος δεν ξεσηκωθεί αυτοί οι τρεις Καμπαλέρος με τις αποφάσεις τους, είναι ικανοί να οδηγήσουν τον μισό ελληνικό πληθυσμό εκτός Ελλάδος και τον υπόλοιπο μισό, στις αυτοκτονίες ή τα ψυχιατρεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου