Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!


Έχουμε υποσχεθεί ότι θα τους ξεδοντιάσουμε και θα τους απογυμνώσουμε, αλλά προς το παρόν το κάνουν μόνοι τους. Δείτε λοιπόν τα λαμόγια, οι συκοφάντες και οι ψεύτες του Χολαργού-Παπάγου οι οποίοι κρύβονται πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας τους, πώς αυτοαποκαλύπτονται. 
Αυτούς σε λίγες μέρες θα τους κάνουμε ρόμπα με τις αποκαλύψεις που τους ετοιμάζουμε. 
Για την ώρα τις αποκαλύψεις τις κάνουν μόνοι τους. 
Και γράφουν και αποκλειστικό. 
Μπράβο στους... ρεπόρτερς
Δείτε λοιπόν την ευχαριστήρια επιστολή της Βαλιάνου την οποία τούς προκαλούσαμε να παρουσιάσουν ώστε να μας δείξουν πώς και από πού αποδεικνύεται ότι η κ. Βαλιάνου πήρε 32.000 ευρώ από τον κ. Στάϊκο. 

Τι έγραφαν λοιπόν τα λαμόγια; Ιδού τι έγραφαν: "Το 2007, η κα  Ζωζώ Βαλιάνου, τότε Πρόεδρος του ιδρύματος Ζουρούδη, ζήτησε από το Μπάμπη Στάικο €10.000 για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα πήρε και του απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και μάλιστα,  ιδιόχειρη. Το 2008, του ζήτησε άλλα €10.000 και πάλι εστάλη επιστολή, αυτήν τη φορά, δακτυλογραφημένη.
Το 2009, του πήρε άλλα €12.000, αλλά αυτήν τη φορά δεν υπήρξε καν επιστολή. Μετά δεν ξαναζήτησε, πιθανότατα διότι παρέδωσε την Προεδρία στην κα Καλιοντζή"
.


Η επιστολή της κ. Βαλιάνου είναι γραμμένη το 2007. Η κ. Βαλιάνου στέλνει τις ευχαριστίες της στον κ. Στάϊκο για τη γενναιόδωρη -όπως λέει- προσφορά του. Το ποσό των 10.000 ευρώ που γράφουν τα λαμόγια του διαδικτύου, από πού προκύπτει; Πού το γράφει ρε και δεν το βλέπουμε; Ποιος κοτσάρησε λοιπόν το ποσό αυτό; 
Εμείς ή τα λαμόγια του διαδικτύου; Και έχουν τα μούτρα και μιλάνε; Από πού κι ως που ρε κωλόπαιδα, η γενναιόδωρη προσφορά ταυτίζεται με το ποσό των 10.000 ευρώ; 
Λένε δε ότι υπάρχει και δεύτερη επιστολή αυτή τη φορά δακτυλογραφημένη (προφανώς είναι η επιστολή που στο δικαστήριο ...βρώμισε ...παραποίηση και απαίτησαν την προσαγωγή-κατάθεση του κ. Στάϊκου). Και στη δεύτερη επιστολή, τα λαμόγια κοτσάρουν το ποσό των 10.000 ευρώ αλλά λένε υπάρχει και τρίτη δωρεά της τάξεως των 12.000 ευρώ αλλά χωρίς καν επιστολή της κ. Βαλιάνου (η ...αχάριστη, σταμάτησε να στέλνει και επιστολές). 
Πού είναι ρε τα ποσά; Και γιατί να μην είναι 100.000 ευρώ; Ή γιατί να μην είναι...κουπόνια; 
Έχετε καμιά απόδειξη πώς αυτή η ιδιόχειρη επιστολή ταυτίζεται με το ποσό των 10.000 ευρώ; 
Παπαγαλάκια ποιανού είστε, ρε συκοφάντες;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου