Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ..ΦΤΥΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ...ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ!



samaras-diagelma


"ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ" ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΑΦΟΥ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΓΚΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ;
«Δεν ξεπεράσαμε την κρίση, αλλά αρχίζει να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ». Αυτή είναι η σημαντική δήλωση του μεγάλου Πρωθυπουργού, του μόνου ανθρώπου που θα μας βγάλει από το σκοτεινό τούνελ και θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη. Δεν το βλέπετε; Όχι; Εμ, γι' αυτό δεν κάνετε για Πρωθυπουργοί. Γι' αυτό βάλαμε τον καλύτερο άνθρωπο στη πιο σωστή θέση.  
«Η Ελλάδα πέτυχε μέσα σε λίγους μήνες μεταρρυθμίσεις που δεν είχαν γίνει επί δεκαετίες», πρόσθεσε. Είδατε τι πετύχαμε με τον Σαμαρά στο τιμόνι; Αυτά που πέτυχε ο Σαμαράς δεν τα έχει πετύχει κανείς, εδώ και δεκαετίες! Τυχαία τον βγάζουν πρώτο τα γκάλοπ; ΦΤΟΥ σου και πάλι ΦΤΟΥ σου. Φτύστε τον ρε όλοι μαζί. Ξαναφτύστε τον. Φτου σου μεγάλε Πρωθυπουργέ, να μην σε ματιάσουμε.
Όχι μια 4ετία και δύο και τρεις να είσαι Πρωθυπουργός μας. Δίπλα στη Μέρκελ και τον Σόϊμπλε γιατί τους κουμαντάρεις καλά, για να μην πάρουν και πολύ αέρα, έτσι;
«Πριν από έναν χρόνο, πολλοί προέβλεπαν την καταστροφή του ευρώ και προεξοφλούσαν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Ομως η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ και η κατάστασή της σταθεροποιείται» είπε ο κ. Σαμαράς. Είδατε τι σημαίνει να έχει Πρωθυπουργό τον Σαμαρά; Ούτε από το ευρώ βγήκαμε ούτε χρεωκοπήσαμε. Μας έσωσε ο σωτήρας μας. Τώρα, εάν αυτοκτόνησαν μερικοί παραπάνω, ε, τι να κάνουμε, παράπλευρες απώλειες είναι αυτές. Ξέρετε όμως εάν είχαμε βγει από το ευρώ και επιστρέφαμε στη δραχμή τι θα είχε γίνει; Τουλάχιστον 4 εκατομμύρια Έλληνες θα είχαν αυτοκτονήσει. Ενώ τώρα μόνο 4.000 συμπατριώτες μας αυτοκτόνησαν. Και αυτό χάρη στο Σαμαρά!
«Η ύφεση, η οποία κυριολεκτικά γονάτισε την ελληνική κοινωνία, είχε τρία βασικά αίτια: τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόστηκαν σε τεράστια κλίμακα, τη στάση πληρωμών και την έλλειψη ρευστότητας. Εξασφαλίσαμε τις προϋποθέσεις για να εξουδετερώσουμε και τα τρία αίτια. Δεν έχουμε μόνο λιτότητα, έχουμε και μέτρα που εξισορροπούν τις περικοπές». Καταλάβατε ρε στραβάδια; Εξασφαλίσαμε τις προϋποθέσεις για μελλοντική ανάπτυξη και για να εξισορροπούμε τις περικοπές. Ξέρετε τι θα πει προϋποθέσεις; Το ξέρει ο Σαμαράς γιατί τις...εξασφάλισε! Φάτε μια μερίδα...προϋποθέσεις!
Ο κ. Σαμαράς επίσης, άσκησε κριτική σε όσους διαμαρτύρονται διαρκώς για τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση: «Δεν πολεμάμε την ύφεση κλείνοντας τους δρόμους. Είναι ένας παραλογισμός που πρέπει να σταματήσει». Είναι αλήτες Πρωθυπουργέ, εμποδίζουν το μεγάλο έργο σου. Επιστράτευσέ τους όλους. Να μάθουν τα κωλόπαιδα. 
ΦΤΟΥ σου Πρωθυπουργέ μας. Φτύστε τον ρε, όλοι μαζί να μην τον ματιάσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου