Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ

Tην παρακάτω επιστολή λάβαμε από αναγνώστη μας. Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια. Ακολουθεί απάντησή μας.

 "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ"
Χαίρετε κύριε Βραχιολίδη,
δυστυχώς μόνο μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για την ώρα. Καταρχάς, βρήκα την ηλεκτρονική σας διεύθυνση από τον ιστόχωρο http://apostratoiargolidas.blogspot.gr/2012/12/e.html . Η αιτία αυτού του μηνύματος είναι η εξής: Διάβασα σήμερα μια συνέντευξη που είχατε πάρει από τον στρατηγό Γιώργο Αϋφαντή με τίτλο "Αυτό είναι το μυστικό σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας... Το οργάνωσαν από το 1972". Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την δουλειά αυτή. Όλα αυτά που ειπώθηκαν με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο. Παρακολουθώ τα δρώμενα στη χώρα μου επί καθημερινής βάσεως. Όμως, επειδή προφανώς εσείς έχετε περισσότερη πείρα από εμένα σε αυτόν τον τομέα, έχω κάποιες απορίες για τις οποίες θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να απαντήσετε.

1η: Είστε συνεργάτης με τον Στέφανο Χίο εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Θυμάμαι ότι στις παλιές του εκπομπές σχολίαζε ορθώς αρνητικά τους τέκτονες (σε αυτούς αναφέρθηκε και ο στρατηγός Αϋφαντής στη συνέντευξη). Από ένα σημείο και μετά, όχι μόνο το σταμάτησε, αλλά    και έφερνε κάποιους τέτοιους στο Μακελειό 3 π.χ. Χρήστος Γούδης, Μαρία Τζάνη (έχετε πάρει και από αυτήν συνέντευξη αν δεν κάνω λάθος), Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μιχαλολιάκος. Τον καθηγητή Γούδη επανειλημμένως. Θυμάμαι στην εκπομπή της 14/1/2013, ένας φοιτητής μίλησε με αποδείξεις μέσω σκάιπ για την πραγματική επίθεση που δέχεται η Ελλάδα από ξένους φορείς. Όμως, ο καθηγητής βιάστηκε να τον χαρακτηρίσει λάθος. Τολμώ να πω ότι η βιασύνη του ήταν ύποπτη μιας και τυγχάνω ψυχολόγος. Ο κύριος Χίος είναι έξυπνος, οπότε γιατί κατά τη γνώμη σας γιατί έπραξε έτσι;
2η:Έχουν κατατεθεί μηνύσεις εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και των γνωστών υπολοίπων για προδοσία. Ισχύει ότι ο εισαγγελέας δεν τις έβαλε στο αρχείο; Και αν όχι, γιατί δεν έχουμε κάποια εξέλιξη μέχρι τώρα;
Αυτές τις απορίες έχω προς το παρόν. Κλείνοντας, θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή στο γεγονός ότι όλοι οι τέκτονες δεν έχουν και ούτε θα έχουν ποτέ καλούς σκοπούς για τον κόσμο. Αν ποτέ γίνει κάτι θετικό, θα έχει γίνει κατά λάθος. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

                                                                        Με τιμή,
                                                                            A.Π.
                                                                                                                         

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Μ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ: Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια τα οποία αντιπαρέρχομαι για να απαντήσω στις απορίες σας.
1. Με τον Στέφανο Χίο πράγματι υπήρξαμε για αρκετό διάστημα συνεργάτες, εδώ όμως και 2 περίπου μήνες δεν συνεργάζομαι μαζί του. Σε ό,τι αφορά την, όπως αφήνετε να εννοηθεί μεταβολή της θέσης του,  σε σχέση με τους ανήκοντες στον τεκτονισμό, σας λέω το εξής: οποιοσδήποτε δημοσιογράφος ανήκει και εργάζεται σε τηλεοπτικό κανάλι, δεν είναι παντελώς ελεύθερος. Υπακούει σε κανόνες που του θέτει η διεύθυνση του καναλιού. Εάν λοιπόν ο Χίος είναι φύσει και θέσει αντίθετος με τον τεκτονισμό-μασονία και εκφράσει δημοσίως τις απόψεις του, ενδεχομένως η διεύθυνση του καναλιού να του πει "κράτα μπόσικα, δεν θέλουμε να τα βάλουμε με την μασονία". Τηρώντας προφανώς αυτές τις ισορροπίες -κατ΄εντολήν του καναλιού- ο Σ. Χίος καλούσε κάθε τόσο και ανθρώπους που έχουν μπει στους κόλπους της μασονίας.  
2. Σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη των μηνύσεων για εσχάτη προδοσία η διαδικασία δεν έχει ελπίδες να προχωρήσει. Διότι πρέπει να φτάσει στην βουλή με ικανό αριθμό βουλευτών που θα προτείνουν την παραπομπή Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία κ.λ.π. Μην τρέφετε αυταπάτες ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει. Την ώρα που ο Σαμαράς προστατεύει τον Παπανδρέου (δεν τον έστειλε στο εδώλιο για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ), την ίδια προστασία παρέχει στον Παπανδρέου και ο Τσίπρας, πώ είναι δυνατόν να προσδοκάτε ότι μπορεί να γίνει κάτι; Συνεπώς μην περιμένετε να προχωρήσει τίπoτε. Για να γίνει κάτι διαφορετικό, θα πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση, να έρθει μια πατριωτική Εθνοσωτήρια Κυβέρνηση, να αλλάξει το Σύνταγμα ώστε  να προχωρήσουν τέτοιες διαδικασίες. Σε μία τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να καθίσουν δεκάδες πρόσωπα στο εδώλιο για εσχάτη προδοσία. 
Βλέπετε να γίνετε κάτι τέτοιο; Εγώ, όχι! 

15 σχόλια:

  1. Για μισό λεπτό. Υποτίθεται ότι είμαστε κατά της μασονία. Αλλά σε αυτήν την ιστοσελίδα βλέπω συνεντεύξεις από την Τζανη, τον Μιχαλολιάκο και τον Καρατζαφέρη. Έστω ο Στέφανος Χίος να μην μπορούσε να κάνει αλλιώς λόγω πιέσεων. Οι δημοσιογράφοι αυτής της ιστοσελίδας διάβο από που δέχονται πιέσεις. Δίκιο είχε ο αναγνώστης που έστειλε αυτές τις απορίες. Οι μασόνοι λατρεύουν τον διάβολο. Για όνομα Του Θεού! Ψάχνουμε κάποιον ιστόχωρο για να παρακολουθήσουμε τα δρώμενα της Μητέρας Πατρίδας Ελλάδος και βρίσκουμε τουλάχιστον από έναν λαϊκιστή και υποκριτή μασόνο όπως οι 3 προαναφερθέντες.

    Μαρία Βλαχάκη
    φιλόλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς η κυρία/δεσποινίς φιλόλογος έγραφε αυτό το σχόλιο εν βρασμώ ψυχής και, συνεπώς, έκανε αυτά τα τυπογραφικά λάθη. Όμως, έχει απόλυτο δίκιο. Πρέπει να ψάχνουμε καλά στο διαδίκτυο για να βρούμε έναν τέτοιο ιστόχωρο που να μην έχει τέκτονες να σκοτώνουν την ώρα τους με λόγια του αέρος. Για οποιαδήποτε μη φυσική συμφορά έχει βρει την Ελλάδα μας, φταίνε οι τέκτονες.
      Ελένη Φοίβου
      αρχαιολόγος

      Διαγραφή
    2. Απαντώντας στις δύο κυρίες, σημείωνω τα εξής:
      1. Ένας δημοσιογράφος οφείλει να παίρνει συνέντευξη από τον δολοφόνο μέχρι και τον άγιο ιερέα. Αυτή είναι η αποστολή του στην αναζήτηση της είδησης και της αλήθειας.
      2. Το γεγονός ότι στον παρόντα ιστότοπο προβάλλονται συνεντεύξεις της Μαρίας Τζάνη, του Καρατζαφέρη ή του Μιχαλολιάκου, οι οποίοι φέρεται να έχουν μυηθεί στην μασονία, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο ιστότοπος ταυτίζεται με τις αντιλήσεις τους. Άλλωστε στον ίδιο ιστότοπο πρροβάλλονται συνεντεύξεις του Σώρρα, του αείμνηστου Σαρρή και του ιατρού Χριστουδουλίδη που δεν είχαν ή έχουν σχέση με την μασονία.
      3. Εάν μάλιστα δείτε τις συνεντεύξεις όσων φέρεται να έχουν μυηθεί στην μασονία, θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι καθόλου ...χαϊδευτικές προς αυτούς. Αμτιθέτως οι συντενεύξεις (ειδικά του Καρατζαφέρη) είναι επιθετικές.
      Μάκης Βραχιολίδης

      Διαγραφή
    3. Οι συνεντεύξεις αυτών των μασόνων μπορεί να μην ήταν χαϊδευτικές, όμως είναι βέβαιο ότι ο απώτερος σκοπός τους είναι κακός. Δεν νομίζω ότι οι κυρίες να ήθελαν να κατακρίνουν τη δουλειά σας κύριε Βραχιολίδη. Απλά είναι ταγμένες στην πλευρά του καλού και ίσως έχουν υποφέρει προσωπικά δεινά από κάτι τέτοιους υπανθρώπους δούλους του Εωσφόρου.

      Δημήτρης Αλεξόπουλος
      επιχειρηματίας

      Διαγραφή
    4. Βεβαίως και είναι δούλοι του Εωσφόρου. Το<> είναι προσωνύμιο του διαβόλου. Διαστρεβλώνουν την ορθοδοξία με ό,τι μέθοδο τους κατέβει στο κεφάλι ακόμα και με το πρόσχημα του ελληνισμού. Η αρχαία Ελλάδα όμως είναι πρόδρομος του ορθόδοξου χριστιανισμού. Τους Ολύμπιους του είχαν τότε όπως έχουμε εμείς τώρα τους αγίους. Τους χαρακτήριζαν θεούς(από το ρήμα θέω που σημαίνει κινούμαι γρήγορα) και όχι Θεούς. Οι ανθρωποθυσίες και τα παρελκόμενα γίνονταν από αιρετικούς. Ο Θεός είναι ένας και γι'αυτόν έχουν γράψει λόγιοι εκείνης της εποχής όπως ο Σωκράτης. Συγγνώμη αν έγινα φορτική.
      Δέσποινα Αλεξιάδου
      θεολόγος

      Διαγραφή
    5. Ήθελα να γράψω μέγας αρχιτέκτονας του σύμπαντος ανάμεσα από τα εισαγωγικά της προηγούμενης ανάρτησής μου, αλλά φαίνεται ότι κάπως σβήστηκε. Μακάρι να μην το έκανε κάποιος ηθελημένως.
      Δέσποινα Αλεξιάδου

      Διαγραφή
    6. Διαφωνώ με το πρώτο κομμάτι του σχολίου του κύριου Βραχιολίδη. Το θέμα αυτού του ιστότοπου έχει θέμα την οικονομική κρίση της Ελλάδος η οποία είναι στην πραγματικότητα γενοκτονία και προκάλεσαν μασόνοι και εμείς θα παίρνουμε συνέντευξη από μασόνους; Αυτό το θεωρώ αντίφαση.
      Βασιλική Αντωνίου
      ψυχίατρος

      Διαγραφή
  2. Kύριε Βραχιολίδη θα ήθελα να διευκρινήσω ότι δεν τρέφω καμία αυταπάτη όπως γράψατε στο άρθρο. Φυσικά και γιγνώσκω ότι αυτά τα άτομα είναι μια συμμορία η οποία ανήκει στις δυνάμεις του κακού. Απλώς μια απορία σας εξέφρασα.
    Αριστοτέλης Παναγιωτόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί συμμορία του κακού. Στο ίδιο τσουβάλι με εκείνους βάζω και επιχειρηματίες, τραπεζίτες, καθηγητές, δημοσιογράφους, δικηγόρους κ.τ.λ. Φέρουν κι αυτοί μερίδιο ευθύνης για τα δεινά που μας συμβαίνουν.

      Ξενοφών Σταθάκης
      νευροχειρούργος

      Διαγραφή
  3. Όσο και να χτυπιούνται οι μασόνοι, η Ελλάδα δεν θα πέσει. Μπορεί να χάσουμε μερικές μάχες, αλλά σίγουρα θα κερδίσουμε τον πόλεμο. Αυτό έχει ήδη κατοχυρωθεί.
    Αχιλλέας Ηρακλίδης
    ιστορικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεβαίως και χρειαζόμαστε μια Εθνοσωτήρια Κυβέρνηση. Σίγουρα όμως δεν θα είναι αριστερής ιδεολογίας ούτε στο ελάχιστο.
    Περικλής Αδαμαντίου
    πολιτικός μηχανικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τον κύριο Αδαμαντίου. Η αριστερή ιδεολογία είναι ό,τι χειρότερο. Κατά τη γνώμη μου, αυτοί οι άνθρωποι είναι τελείως υποκριτές και παριστάνουν άτομα αλληλεγγύης για να μαζέψουν ψήφους ή για να δώσουν την εντύπωση του ανώτερου. Στην πραγματικότητα, αυτοί είναι οι ρατσιστές εναντίον εμάς των Ελλήνων.

      Ασπασία Σωτηρίου
      χημικός

      Διαγραφή
    2. Ο ιδανικός πρωθυπουργός για την Ελλάδα μας, πρέπει να είναι άτομο που θα μοιάζει στον Καποδίστρια και στον Μεταξά. Προσοχή:δεν λέω ότι πρέπει να έχουμε δικτατορία. Απλά ο πρωθυπουργός πρέπει να έχει αυτά τα γνωρίσματα.
      Νέστωρ Κοσμίδης
      χημικός μηχανικός

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ με τον κύριο Κοσμίδη και συμπληρώνω ότι θα πρέπει να καταργηθούν οι υφυπουργοί, οι εκπρόσωποι τύπου της κυβέρνησης και ο αντιπρόεδρος. Επίσης, οι βουλευτές να μειωθούν στους 200 περίπου ανάλογα με τον αριθμό των εκλογικών διαμερισμάτων της Ελλάδας των οποίων ο αριθμός μου διαφεύγει προς το παρόν και τα υπουργεία να μειωθούν σε 8.

      Ευανθία Παναγιώτου
      ορθοπαιδικός

      Διαγραφή
  5. Μα γιατί να μην τα βάλουν με την μασονία; Προκειμένου να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας θα πάμε ναντίον και φαινομενικά δυνατότερου εχθρού. Υπενθυμίζω τη μάχη των Θερμοπυλών. Επίσης, μπορεί να φαίνεται ότι οι μασόνοι έχουν δύναμη ως πλευρά του κακού, αλλά τηνε εξίσου μεγάλη δύναμη και βάλε έχουμε και εμείς ως πλευρά του καλού. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Επομένως, όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα διορθωθούν όλα και οι μασόνοι θα ηττηθούν πανολεθρικώς και θα τιμωρηθούν.
    Θεμιστοκλής Δρακολευτέρης
    αστροφυσικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή