Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ! Ο ΞΥΔΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΕΚ-ΔΑΟΧ!

ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ! ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ξύδης, κατά την αυριανή ενημέρωση των δημοαιογράφων αναμένεται να καταθέσει όλα τα ντοκουμέντα που αφορούν στην υπόθεση ΚΕΚ Χολαργού (με την οποία συνδέεται και ο ΔΑΟΧ) η οποία οδηγείται από την Περιφέρεια στην Δικαιοσύνη και μάλλον στο ΣΔΟΕ. 
Την πληροφορία είχαμε μεταδώσει πρώτοι, εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή", προ ημερών. Και προφανώς επιβεβαιωνόμαστε. Το γεγονός είναι ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Άγγελος Αναγνωστόπουλος και Δημήτρης Τούτουζας βρίσκονται σε εξαιρετικά δεινή θέση μια και οδηγούνται ως κατηγορούμενοι σε δίκη, ο πρώτος ως Πρόεδρος του ΚΕΚ και ο δεύτερος ως Πρόεδρος του ΔΑΟΧ. 
Το βασικό όμως ερώτημα είναι: αυτοί οι άνθρωποι εντολές ποίου εκτελούσαν; Ή μήπως αυθαιρετούσαν; Εμείς πιστεύουμε ότι εκτελούσαν εντολές του Δημάρχου-προϊσταμένου τους, Δ. Νικολάου. Ο οποίος, ναι μεν δήλωσε ότι λαμβάνει την πολττική ευθύνη ωστόσο αυτή είναι...αέρας κοπανιστός. 
Το κόστος και μάλιστα βαρύ, θα κληθούν να πληρώσουν στα δικαστήρια οι στενοί του (τότε) συνεργάτες ΑΝΑΓΝΩΣΤΌΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου