Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΙΤΕ ΞΥΛΑ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ! ΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΜΑΚΑΚΑ!

Είναι εγκληματική η στάση του Στουρνάρα και της κυβέρνησης Σαμαρά. Ενώ είναι κατηγορηματικά αντίθετοι στην μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, ποινικοποιούν την καύση των ξύλων στα τζάκια και όχι την εγκληματική πολιτική την δική της και της τρόικας! Η αιθαλομίχλη δημιουργείται αποκλειστικά και μόνον από την άκαμπτη απόφαση τρόικας-κυβέρνησης να μην μειώσουν τον φόρο στα καύσιμα! Και ζητάνε τα ρέστα από τον κοσμάκη που επειδή δεν έχει λεφτά να αγοράσει πετρέλαιο, καίει ξύλα στο τζάκι! 
Και ο υποτελής Στουρνάρας με μια ξερή δήλωση πως η τρόικα έχει αρνηθεί τη μείωση ΕΦΚ νομίζει ότι ...καθαρίζει. Η εγκληματική οργάνωση της τρόικας είναι αυτή που έχει προκαλέσει την αιθαλομίχλη, οι εγκληματικές της πράξεις έχουν προκαλέσει θανάτους από το μαγκάλι και η κυβέρνηση ενώ συμβάλλει στο έγκλημα, αντί να πει θα στηρίξω τον λαό μου και το περιβάλλον μου, ο Στουρνάρας δηλώνει "αποκλείεται να γίνει μείωση στον ΕΦΚ επειδή δεν το θέλει η τρόικα"! Και ζητάει από τον κόσμο να περιορίσει το κάψιμο ξυλων στο τζάκι και απλά να κάνουν χρήση επιδόματος θέρμανσης όσοι το δικαιούνται!
«Αναγνωρίζουμε το πρόβλημα, αλλά δεν μειώνουμε τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Στουρνάρας. Οπότε εμείς λέμε: ο κόσμος οφείλει να ζεσταθεί και όχι να πεθάνει επειδή το θέλει η τρόικα και ο Στουρνάρας! Να κάψει λοιπόν τα ξύλα του και να ζεστάνει το κοκκαλάκι του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου