Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! "ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ!

Εμείς το είπαμε από την αρχή ότι το ΠΑΣΟΚ Χολαργού-Παπάγου έπρεπε να κάτσει στ'αυγά του. Αποφάσισαν ν' ανακατευτούν με τις δημοτικές εκλογές προτείνοντας μάλιστα και δικό τους υποψήφιο. Συνεργάζονται με τις άλλες δύο συνιστώσες δυνάμεις, της Πολυκαλά και του Κουγιουμτζόπουλου. Στις 20 Ιανουαρίου μάλιστα έχει οριστεί και συνάντηση στη δημαρχείο Χολαργού για να ...περάσουν τις βέρες και να προτείνουν τον υποψήφιο δήμαρχο που θα εκπροσωπήσει τη δημοτική τους παράταξη. 
Αυτά ήταν τα σχέδια. Η ...σούπα όμως χαλάει και όπως πληροφορούμαστε η αιτία του κακού είναι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ όπου φαγώνονται οι μνημονιακοί με τους αντιμνημονιακούς! Φαναταστείτε τι κακό έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ σε όλη την χώρα που ακόμη το καρκίνωμα αυτό υπάρχει και σε τοπικό επίπεδο! Όταν ακόμη μέσα στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν μνημονιακοί άντε να δει χαϊρι ο τόπος! 
Οπότε το σχήμα της κεντροαριστεράς πάει μάλλον κατά διαόλου. Η δε Πολυκαλά φαίνεται να στρίβει προς την μεριά του Ζήκα μια και το Δίκτυο Πολιτών ανακοίνωσε συζητήσεις μαζί της. 

2 σχόλια:

  1. Πραγματικά, είχα πολύ μεγάλη φαγούρα για το αν θα τα έβρισκαν ή όχι στο Πασόκ Παπάγου/Χολαργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνον ένας μπορεί να σώσει τον τόπο και την τοπική του ΠΑΣΟΚ. Είναι η ναυαρχίδα ή αλλώς η "μελετήτρια" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή