Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΑΝΩΝΥΜΑ ΛΥΜΑΤΑ!!!


ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ! 

"Η θεοσέβειά εστι σοφία, το δε απέχεσθαι από κακών εστιν επιστήμη" Ιώβ. Φίλε αναγνώστη, το ιστολόγιο που παρακολουθείς δεν είναι χώρος υποδοχής και επεξεργασίας ανωνύμων λυμάτων. Δέχεται μόνο επώνυμα σχόλια, καθώς επώνυμη είναι και η πατρίδα όπου ζούμε. Δεν είναι μια κουτσουλιά, όπως θέλουν να μας κάνουν, που θα πέσει για επεξεργασία στη "χαβούζα". Με το θάρρος του ονόματός σου, αν έχεις γνώμη και άποψη, μπορείς να σχολιάσεις τα γραφόμενα.


Τα παραπάνω αναγράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο ο διακεκριμένος ιατρός Κυπριανός Χριστοδουλίδης. Θεοσεβούμενος, ο οποίος είχε κι έχει πάντα την του Χριστού πίστη ως πλοηγό στο επάγγελμά του. 
Βεβαίως τα όσα αναφέρει ο κ. Χριστοδουλίδης αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όταν δεν πρόκειται μόνο για απλά ανώνυμα σχόλια αλλά για ιστότοπο ανώνυμο-κουκουλοφορικό μέσα από τον οποίο τα "ανώνυμα λύματα" εκτοξεύουν οχετό ύβρεων και συκοφαντιών! 
Στην περιοχή Χολαργού-Παπάγου τέτοια ...λύματα εδώ και δύο χρόνια έχουν κρυφτεί μέσα σε κάποιο internet cafe' και το παίζουν κήνσορες της ηθικής και της αλήθειας! Τέτοια σκουλήκια είναι που δεν τολμούν να πουν ούτε το όνομά τους.  Είναι αυτό που λέει ο γιατρός. Δεν έχουν καν το θάρρος να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους αλλά κατά τα άλλα υπερασπίζονται την αλήθεια! 
Μιλάμε για πολύ χαβούζα γιατρέ! 

2 σχόλια:

  1. Ούτε τον εαυτό σου δεν πείθεις, πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ, και φίλε, κύριε Βραχιολίδη

    Σας ευχαριστώ που προσέξατε, και αυτή, τη λεπτομέρεια σε τούτο το ασήμαντο ιστολόγιο του διαδικτυακού ωκεανού. Θα μπορούσα να γράψω αρκετά για την ανωνυμία επί του συγκεκριμένου θέματος - αφορά στη δημοσιογραφία και τη θεωρούμενη κατάκτηση της ανωνυμίας - αλλά προτιμώ να μη σας κουράσω. Θα γράψω μόνο ότι αποκτήσαμε έναν άλλου είδους αποσυμπιεστή.
    Τι εννοώ ; ότι η θεραπευτική εκτόνωση των γηπέδων μεταφέρθηκε στα δωμάτιά μας, ή έστω στα internet cafe. Αρκετά δεινοπαθήσαμε με τις βιαιοπραγίες των χούλιγκαν. Τώρα, αυτοί βρήκαν νέους ορίζοντες, αλλά και αντικείμενο αμειβόμενης απασχόλησης. Οι χούλιγκαν έγιναν τώρα οι λόγιοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου, την ημέρα να γράφουν ανώνυμα σχόλια στο ιντερνέτ, τις νύχτες να κολλάνε ( μουτζουρώνουν ) τα μυαλά τους στους τοίχους. Φρικτό πράγμα η ανεργία, θα συμφωνήσετε, φρικτότερη όμως η αποβλάκωση .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή