Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Βασίλης Σαββίδης, δεν συνελήφθη κοιμώμμενος. Απλά έκλεισε τα μάτια για να μην τον πιάσει το ...κακό μάτι ενόψει του δύσκολου 2014!

  1. Γιορτή παιδιών μαζί με το Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του 3ου  Δημοτικού σχολείου
Το περασμένο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον,   Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στην αίθουσα τελετών του 3ου  Δημοτικού σχολείου από τον ο Σύλλογο κατοίκων Τσακού και το Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του 3ου  Δημοτικού σχολείου. Για δεύτερη χρονιά , απευθυνόμενοι στα παιδιά του 3ου και 6ου δημοτικών, του 11ου Νηπιαγωγείου αλλά και σε όλα τα παιδιά της γειτονιάς, με στόχο να μην μείνει , κανένα παιδί δίχως χαμόγελο τις ημέρες των Χριστουγέννων.
‘Ετσι τα παιδιά πέρασαν τρεις ευχάριστες ώρες, χορεύοντας  και διασκεδάζοντας παρέα με ξωτικά – ανιματέρ,  dj,  γράφοντας γράμμα στον Άγιο Βασίλη κ.α.,σε μια ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικη και γιορτινή, μαζί με τον  ‘Αγιο Βασίλη, που τους μοίραζε χαμόγελα και καραμέλες.
Οι συνδιοργανωτές- σύλλογοι, για μία ακόμα χρονιά, ευαισθητοποιημένοι από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, θέλησαν να ενώσουν  με αυτόν τον τρόπο τον κοινωνικό ιστό της γειτονιάς, να δώσουν  ζεστασιά στα παιδιά και να προβληματίσουν τους μεγάλους, γονείς και κατοίκους. Έτσι , έδωσαν  ένα συμβολικό  χαρακτήρα στο  στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, του δέντρου της ελπίδας. Με το μήνυμα , κανένα παιδί , καμμία οικογένεια να μη μείνει δίχως χαρά στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι , κάλεσαν  τους προσκεκλημένους,  να γεμίσουν τα κλαδιά του δένδρου με ότι μπορούσε ο καθένας να προσφέρει.
Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν όλοι οι γονείς και τα παιδιά αλλά και κάτοικοι και έτσι μαζεύτηκαν αρκετά πράγματα για το σκοπό αυτό , για να διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Αυτή η προσπάθεια αποδεικνύει, ότι όλοι μαζί θέλουμε και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα, να συμπαρασταθούμε, να αφήσουμε τη μοναχική πορεία μας και να ξανασυναντηθούμε.
Τέλος να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση αυτή, εκτός από την Αντιπρόεδρο του συλλόγου κατοίκων Τσακού, κ. Ιωάννα Κουτσουρά, τα μέλη του συλλόγου Άννα Γαιτάνου, Σταυρούλα Ζουμή και Μπέτυ Σκόνδρα και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών κ.Τσιαμπάς., οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Γιαννακόπουλος Βασίλης, Γκιζιώτης Ανδρέας, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κα Αύρα Μπασακίδου – Καράμπελα, ο κ. Κρητικίδης Γιώργος, μέλος της Ένωσης ,η Αντιπρόεδρος  του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 6ου Δημοτικού κα. Μαρία Ξινογαλά  και πάρα πολλοί γονείς.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης τόσο ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού κ. Τάτσιος Στέργιος όσο και η Υποδιευθύντρια κα Μπατσούλη Μαριάνθη τους οποίους και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την έμπρακτη συμπαράστασή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

  1. Κέρασμα στους εμπόρους και στους κατοίκους του Τσακού (Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου)
Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο κέρασμα προς τους κατοίκους της περιοχής, τους καταστηματάρχες και τα μέλη του Συλλόγου παρέθεσε ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού σε γνωστό καφενείο της περιοχής.
Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με ωραία παραδοσιακά γλυκίσματα και μεζέδες ανταλλάχτηκαν ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων καθώς και για τη νέα χρονιά. Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ με πολύ κέφι και γιορτινή διάθεση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος της πόλης κος Β. Ζορμπάς, οι επικεφαλής κκ Γιαννακόπουλος και Σταθόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κοι Γαβράς, Κρητικίδης & Αλεφαντής, ο εφημέριος του Ι.Ν. Α. Αναργύρων π. Σταύρος Τρικαλιώτης, οι κ Καράμπελα, Κρητικίδης και Σωτηράκου από την Ένωση Γονέων, ο αντιπρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ κος Μαντζανάς και το μέλος της ΑΕΑΠ κα Ηλεκτρα Αντωνοπούλου Πανάγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου