Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: "Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΡΩΣΙΑΣ"

Η Ορθόδοξοι Χριστιανοί βρίσκονται στο στόχαστρο των ισλαμιστών και της ελίτ της ΕΕ η οποία στοχεύει ευθέως στην αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης μέσω της εξόντωσης των ορθοδόξων. Οι σφαγές και οι διωγμοί που σημειώνονται στη Συρία γίνονται υπό την άκρα σιωπή των μεγάλων δυνάμεων. Η καθημερινή εισβολή ισλαμιστών-λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, θα έχει ως αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια να χάψουν τους ορθόδοξους Έλληνες, ενώ υπολογίζεται ότι μετά από μερικά χρόνια θα αρχίσει η εξολόθρευσή τους σαν και αυτή που βιώνουν σήμερα οι χριστιανοί στην Μέση Ανατολή. 
Η αποκάλυψη έρχεται με την αυριανή συνέντευξη σημαίνοντος Ρώσου στελέχους ο οποίος προ ημερών βρέθηκε στην Αθήνα και είπε πολλά για την αντεπίθεση της Ρωσίας που βάζει φραγμό στα σχέδια κατά της Ορθοδοξίας. Η Ρωσία ενώνει τους Ορθοδόξους και ως ηγέτιδα δύναμη αντεπιτίθεται! 
Η αποκάλυψη δημοσιεύεται στην 'Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής", την οποία μπορείτε να πάρετε από το περίπτερο, ενώ αύριο αργά το βράδυ θα αναδημοσιευτεί κι εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή".   

3 σχόλια:

  1. Το είχα γράψει μόλις εχθές.Το γνωρίζουν όλοι εδώ και δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ες αύριον τα σπουδαία"

    Το βρόμικο παιγχνίδι που παίζεται επί των ημερών μας και δεν θα αργήσει να φανεί, είναι η συνεργασία των προτεσταντών, εννοώ κάποιες παραφυάδες τους σε ηγετικές όμως θέσεις, με τους σιωνιστές. Αντίστοιχα, υπάρχουν κι εδώ - εννοώ τους σιωνιστές - παραφυάδες σε σημαντικές θέσεις. Ο στόχος είναι η παπική Ευρώπη, στην οποία ανήκουμε κι εμείς όχι όμως σαν Ορθόδοξοι. Ουνίτες γίναμε ή έστω ορθόδοξοι. Σε παρένθεση, ορθοδοξίες υπάρχουν πολλές.

    Δεν είναι, κατά τη γνώμη μου, συμπτωματικό ότι οι χώρες που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν την οικονομική καταστροφή, τα λεγόμενα PIGS, είναι χώρες προσκείμενες στη καθολική εκκλησία : Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ελλάδα και Ισπανία είναι χώρες με θρήσκευμα παπικό. Είπαμε, το δικό μας είναι ουνιτικό.

    Το νέο ολοκαύτωμα ξεκίνησε από τις αραβικές χώρες, αφού δεν ήταν δυνατό να αρχίσει από την Ευρώπη. Άρχισε από τα πέριξ και ξέρουμε, το βλέπουμε άλλωστε, πόσο πλησιάζει. Η Συρία φλέγεται, στην Τουρκία ... κάτι ψήνεται, "ες αύριον τα σπουδαία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απολύτως ,συμφωνώ ακόμα και για το "Ουνίτες" κατανοώ την μεταφορικότητα της λέξης που σε κάποιες περιπτώσεις πλησιάζει την πραγματικότητα...... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή