Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ...ΚΕΦΑΛΙΑ ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!!

ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΜΑΣ ...ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ! 

Ζητάνε με νόμο -άθλιο - να αναγνωριστεί  το Ολοκαύτωμα... χωρίς οι ίδιοι να έχουν αναγνωρίσει το ολοκαύτωμα των Ποντίων και της Μ.Ασίας. Γιατί να το αναγνωρίσουν, όταν Εβραίοι πρωτοστάτησαν στις σφαγές των Ελλήνων;
Χάρη στους εγχώριους ουτιδανούς πολιτικούς-συνεργάτες τους, πέτυχαν να αφαιρεθεί από τις ταυτότητες των Ελλήνων, το θρήσκευμά τους, Χριστιανός Ορθόδοξος! (Βλέπε τις επιδόσεις του Εβραίου Σημίτη -Ααρόν Αβουρί). 
Σήμερα έχουν καταφέρει να βάλουν στη φυλακή βουλευτές ενός κόμματος απόλυτα αντιεβραϊκού. Και τώρα θέλουν τις αντιεβραϊκές ...κεφαλές Βορίδη και Γεωργιάδη, επί πίνακι! Δεν προχωρούν ενεργειακή συνεργασία εάν δεν...καρατομηθούν από την κυβέρνηση τα δύο δυνατά στελέχη της ΝΔ. 

       

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΗ Χ.Α. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ!
Μήπως κάποιος πρέπει να τους στείλει πια στον...αγύριστο; Ποιος όμως; Ο Σαμαράς που έχει κάτσει στα ...τέσσερα και μπροστά στις εβραϊκές οργανώσεις; Και για να μην ξεχνιόμαστε: Πώς σήμερα οι Έλληνες Εβραίοι έχουν μεταλλαχτεί άπαντες σε κατασκόπους του Ισραηλ;
Οι εδώ Εβραίοι έχουν αποκτήσει τέτοιο περίσσιο  θράσος ώστε προβάλλουν την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ως πρωτεύουσα του Εβραϊσμού!

Να θυμηθούμε τα όσα έχει πει στην εφημερίδα μας και γράφει στα βιβλία του ο στρατηγός ε.α. και συγγραφέας Γιώργος Αϋφαντής, αναφορικά με τον τεμαχισμό της Ελλάδος που έχει σχεδιαστεί από εβραιοσιωνιστικά κέντρα, τα οποία οραματίζονται νέο-δικό τους κράτος, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη: 
Για την Ελλάδα τι έχει προγραμματίσει η Επιτροπή κύριε Αϋφαντή;

Αϋφαντής: Ο λόρδος, μου είπε ότι για την Ελλάδα έχουν σχεδιάσει διαμελισμό της. Αφού η Θράκη, όπως σας είπα θα αποκοπεί από την Ελλάδα και θα πάει στο κράτος της Κωνσταντινούπολης, το υπόλοιπο κομμάτι της βορείου Ελλάδος θα ενταχτεί στη λεγόμενη Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να σας θυμίσω ότι στη Θεσσαλονίκη από το 1985 δώσανε μία επέκταση πόλεως εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων. Όλες οι πόλεις πασχίζουν να πάρουν μία μικρή επέκταση σχεδίου και η Θεσσαλονίκη έχει πολύ περισσότερο απ’ όσο της χρειάζεται. Θέλετε το γιατί; Γιατί εκεί έχουν αγοράσει οι κατακτητές, οι κοσμοκράτορες. Σε αυτό λοιπόν το νέο κράτος ετοιμάζουν να φέρουν περίπου 1.000.000 νέο κόσμο.

Από πού θα έρθει εισαγόμενος αυτός ο κόσμος;
Αϋφαντής: Το ίδιο ερώτημα έκανα κι εγώ στον λόρδο που μου τα εμπιστεύθηκε. Και μου είπε τα εξής: «Εάν πάς στο Ισραήλ και καθίσεις σ’ ένα δημόσιο χώρο, σ’ ένα τραπέζι κι αρχίσεις να ρωτάς “από πού είσαι εσύ ή εσύ;” , θα βρεθούν μερικοί που θα σου πουν “από τη Θεσσαλονίκη”. Και αν τους ρωτήσεις, “πώς και βρίσκεσαι εδώ κι όχι στη Θεσσαλονίκη;”, οι Ισραηλινοί θα σου απαντήσουν: “Δεν ήρθε ακόμη η ώρα να πάμε, θα πάμε όμως”. Είναι προγραμματισμένα όλα από τους Εβραίους κύριε Βραχιολίδη. Ο κόσμος κοιμάται. 

Η μεγάλης κυκλοφορίας Ισραηλινή εφημερίδα Yediot Ahronot, ενημερώνει τους αναγνώστες της για το αντισημιτικό βιογραφικό του Άδωνι, υπενθυμίζοντας αντισημιτικές του δηλώσεις, καθώς επίσης και την ενθουσιώδη, αν όχι φανατική προώθηση του βιβλίου-σκουπιδιού του Πλεύρη για τους Εβραίους.
Επίσης, η εφημερίδα πανηγυρίζει την απόλυτη δικαίωση του Σάμπυ Μιωνή, θεωρώντας καθαρά αντισημιτική την επίθεση εναντίον του, εξαιτίας της δημόσιας θέσης που ο επιχειρηματίας έχει από χρόνια πάρει κατά γνωστών ρατσιστών της Ελληνικής πολιτικής. Υπενθυμίζεται, ότι Το Βήμα της Κυριακής, στο άρθρο του-συγνώμη για τον κ. Μιωνή, φωτογραφίζει τον Μάκη Βοριδη ως έναν απο τους πολιτικούς που ίσως κρύβονται πίσω απο την επίθεση αυτή, λέγοντας ότι σημερινός πολιτικός ήταν αρχηγός ακροδεξιας οργάνωσης που απειλούσε τον μαθητή Σάμπυ Μιωνή και την οικογένειά του.  
Η Yediot Ahronot  τέλος, φιλοξενεί και δήλωση του κ. Μιωνή στην οποία αναφέρει " Μου επιτέθηκαν γιατί είμαι Εβραίος και γιατί μιλάω πολύ και δυνατά. Προσπάθησαν να μειώσουν την αξιοπιστία μου και να με φοβίσουν για να κλείσω το στόμα μου, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ποτέ δεν φοβήθηκα να πω ονόματα και να χαρακτηρίσω αντισημίτες τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Πολεμάω τον αντισημιτισμό με ότι έχω στην διάθεσή μου και δεν ντρέπομαι γι αυτό."

Όπως γίνεται αντιληπτό οι Εβραίοι προσπαθούν να περάσουν από την...κιμαδομηχανή την ελληνική πολιτική σκηνή, εκκαθαρίζοντας πέρα από την Χρυσή Αυγή όσους θεωρούν αντισημίτες! 
Και με τον Σαμαρά επικεφαλής πέρα από την...επίκυψη στα τέσσερα, μην περιμένουμε ιδιαίτερες αντιστάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου