Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ! ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ...ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ!

Το τμήμα στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με επικεφαλής τον Επαμεινώνδα Πανά, κάνει τις πιο έγκυρες δημοσκοπήσεις. Όπως βεβαίως εγκυρότατη ήταν και η τελευταία δημοσκόπηση που μεταδόθηκε χθες βράδυ από το κανάλι EXTRA 3. 
Αντιθέτως, οι δημοσκοπήσεις που γίνονται από ιδιωτικές εταιρείες, κατόπιν παραγγελίας και οι οποίες πληρώνονται αδρά, δεν πλησιάζουν ούτε κατά...κεραία την εγκυρότητα των αντίστοιχων του Πανεπιστημίου. Είναι δημοσκοπήσεις-κατά παραγγελία που λένε την...αλήθεια που βολεύει τους παραγγελιοδόχους και κάποιους άλλους. Τα κόμματα ή τα μεγάλα κανάλια που θέλουν να χειραγωγούν την κοινή γνώμη.  Είναι δημοσκοπήσεις συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων.
Τέτοιες σκοπιμότητες δεν υπηρετεί το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο καθηγητής κ. Πανάς ο οποίος για λόγους εκπαιδευτικούς και στα πλαίσια εργασίας των φοιτητών του, τούς βάζει να κάνουν δημοσκοπήσεις. Και είναι πάντα γνήσιες. Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι οι δημοσκοπήσεις του κ. Πανά προσεγγίζουν πάντα το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

1 σχόλιο:

  1. Χα χα χα,
    για ρωτηστε εκει στο πανεπιστημιο τι γνωμη εχουν για τον κυριο και τη μεθοδολογία του.Επίσης ρωτηστε αν κανεις ξερει για τις ερευνες αυτες, εννοώ ποιός τις κάνει, με τι μέσα κλπ? ... επίσης ψαξτε το παρελθόν του κυριου, ή μηπως το ψάξατε και για αυτό σας αρέσουν?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή