Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΟΙ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!

Το ότι κρύβουν την ταυτότητά τους σε internet cafe' εκτοξεύοντας λάσπη και συκοφαντίες, αποκαλύπτει το ποιόν τους. Είναι γλοιώδεις (βλέπε φωτό)! Το ότι χαρακτηρίζουν τους άλλους συκοφάντες, μοιάζει με την περίπτωση Σαμαρά που χαρακτηρίζει νεοναζιστές τους χρυασυγίτες τους οποίους κλείνει στην φυλακή, ακόμη και για εσχάτη προδοσία, ενώ στην πραγματικότητα ο Σαμαράς είναι αυτός που εφαρμόζει νεοναζιστική-φασιστική και εσχάτης προδοσίας πολιτική! 
Τυχαίο άραγε ότι αυτοί οι τυφλοπόντικες του διαδικτύου υποστηρίζουν τον Σαμαρά; Διαπνέονται από την ίδια φασιστοειδή, συκοφαντική νοοτροπία! 
Θα μας κάνουν και μαθήματα περί ΦΠΑ τώρα! Ασχολούνται με το ΚΕΚ κάνοντς τους τιμητές του! Ποιος σας διόρισε ρε, τυφλοπόντικες! Για να προστατέψετε τον Τούτουζα το κάνετε; Με ίσα λέτε μόνον κακό του κάνετε. Ο Τούτουζας δεν έχει ανάγκη εσάς ρε κουκουλοφόροι! Μπορεί μόνος του, με το ήθος και τον τσαμπουκά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του και ξέρει πώς θα το κάνει. 
Ή θέλετε να προστατέψετε τον Αναγνωστόπουλο; Ε; ε;

Αυτό που γράφετε ρε χαϊβάνια είναι ή δεν είναι προσπάθεια φορολογικής παράβασης; "Ήθελε δηλαδή ο Ξύδης αντί να ξεκινήσουν 163.000€ και να φτάσουν ακριβώς τόσα στο ΔΑΟΧ, να είχαν περάσει από το Δήμο, να θεωρηθούν κέρδη του ΚΕΚ, να φορολογηθούν με 27%, άρα να χαθούν στο δρόμο και χωρίς λόγο 44.000€ και να δοθούν τελικά στον Αθλητισμό τα υπόλοιπα 119.000€!"
Οι τυφλοπόντιες, είναι δε τόσο καθυστερημένοι που συνεχίζουν: "Το Δημοτικό ΚΕΚ λειτουργούσε όπως μία κανονική εταιρία και συγκεκριμένα ως ΕΠΕ. Άλλο πράγμα τα κέρδη μίας επιχείρησης και άλλο πράγμα ο ΦΠΑ. Τα καθαρά κέρδη υπολογίζονται στο τέλος της ετήσιας χρήσης και φορολογούνται, ενώ ο ΦΠΑ υπολογίζεται αυτομάτως στην πηγή με το που κόβεται ένα τιμολόγιο ή γίνεται μία αγορά. Συνεπώς, ο ΦΠΑ του ΚΕΚ υπολογιζόταν και αποδιδόταν όποτε όριζε το καθεστώς που διέπει τις εταιρίες και πράγματι δεν χρωστάει πουθενά ΦΠΑ, αλλιώς θα το ξέραμε"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ: Τι θα το ξέρατε ρε; Εμείς όσα γράψαμε, τα γράψαμε για να σας δείξουμε ότι είστε χαμένοι στην τρύπα σας και προσφέρετε τις χειρότερες υπηρεσίες σε αυτούς που πάτε να στηρίξετε. Ήδη ο Ξύδης έχει λάβει το μήνυμά σας και θα το προωθεί δεόντως! Γι' αυτό βουλώστε το καλύτερα. 
Ιδού η πραγματικότητα: Δωρεά από Νομικό πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δεν φορολογείτο το διάστημα που έγιναν οι δωρεές των 163.000 ευρώ από το ΚΕΚ (ΝΠΙΔ) προς τον ΔΑΟΧ (ΝΠΔΔ). Εδώ και 2 χρόνια ο νόμος έχει αλλάξει αλλά για το επίμαχο διάστημα δεν υπήρχε φόρος. Οπότε, όσα γράφετε είναι ή δεν είναι παραριές; 
Ξαναδείτε τις μπας και τις εμπεδώσετε: "Ήθελε δηλαδή ο Ξύδης αντί να ξεκινήσουν 163.000€ και να φτάσουν ακριβώς τόσα στο ΔΑΟΧ, να είχαν περάσει από το Δήμο, να θεωρηθούν κέρδη του ΚΕΚ, να φορολογηθούν με 27%, άρα να χαθούν στο δρόμο και χωρίς λόγο 44.000€ και να δοθούν τελικά στον Αθλητισμό τα υπόλοιπα 119.000€!"
Καθυστερημένοι τυφλοπόντικες!   

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Βραχιολίδη, με όλο το σεβασμό στο έργο σας ως δημοσιογράφος, αλλά έχετε στοιχεία ότι κάποιος έκλεψε χρήματα από το ΚΕΚ και τα έβαλε στην τσέπη του; Γιατί από αυτά που διαβάζουμε από όλα τα μπλογκ και το δικό σας αλλά και από την έκθεση των ορκωτών ελεγκτών και μέσα από τις ανακοινώσεις του κ. Ξύδη, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Και έχουμε μπερδευτεί για το τι τελικά ισχύει. Εμάς ως πολίτες και δημότες τι μας ενδιαφέρει αν πληρώθηκε ο ΦΠΑ και η εφορία; Θα είχαμε κάποιο όφελος από αυτό; Αν τα λεφτά πήγαν στον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό αυτό μας αρκεί. Αν πάλι έχετε στοιχεία ότι κάποιος έκλεψε γιατί τόσα χρόνια δεν τα έχετε βγάλει στη δημοσιότητα; Και πώς αναφέρεστε σε πρόσωπα και ονόματα χωρίς αποδείξεις, ούτε καν ενδείξεις; Είναι σωστό αυτό πιστεύετε; Το αν βρέθηκε για παράδειγμα όπως διαβάσαμε ένα έλλειμμα στο ΚΕΚ αυτό αμέσως σημαίνει ότι κάποιος έκλεψε; Στις επιχειρήσεις γνωρίζετε πολύ καλά και εσείς ως επιχειρηματίας ότι μπορεί να βρεθεί λογιστικό έλλειμμα πολύ εύκολα, χωρίς να κλέβουμε τον εαυτό μας. Κάπου και εμείς δυσπιστούμε με όλα αυτά που διαβάζουμε γιατί η νέα μόδα της εποχής είναι κατηγορώ τους πάντες χωρίς αποδείξεις και αυτό δεν είναι σωστή δημοσιογραφία. Βρείτε τις αποδείξεις ότι κάποιος έκλεψε και έβαλε λεφτά στην τσέπη του και τότε όλοι μας θα σας υπερασπιστούμε. Αλλά τώρα εκτίθεστε, έχετε γίνει γραφικός και είναι κρίμα... Κρίμα τόσο για εσάς αλλά και για τους ανθρώπους που κατονομάζετε και ρίχνετε λάσπη. Και ξέρετε; Το άδικο δεν ευλογείται... Είναι ιερό το λειτούργημα που ασκείτε όλοι οι δημοσιογράφοι. Παρακαλούμε σεβαστείτε το, για να το σεβαστούμε και εμείς οι αναγνώστες σας. Ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή