Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο τραπέζι του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στις 9 Οκτωβρίου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, αφού σε μια φθινοπωρινή βραδιά συγκεντρώθηκαν στον όμορφο χώρο εκδηλώσεων «ΑΡΙΩΝ» περίπου 350 άτομα .
Η εκδήλωση αυτή δεν θα πραγματοποιείτο αν δεν υπήρχε η ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης  κ. Νίκου Σαλαπατάρα, ο οποίος διέθεσε τα εδέσματα και τον χώρο αφιλοκερδώς . Ιδιαίτερες  ευχαριστίες στον  Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Βασίλη Ξύδη που έθεσε την εκδήλωση υπό την αιγίδα του και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκο Κουκή για την διαρκή στήριξη του στο σύλλογο . Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η τ. Δήμαρχος Παπάγου κ. Πίτσα Λιάπη, ο τ. Δήμαρχος Χολαργού κ. Αντώνης Πολύδωρας  ο τ. πρόεδρος του συλλόγου ανεγέρσεως κ. Κωνσταντίνος Βουτσινάς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Συγκινητική ήταν η ομιλία του Πατέρα Αθανασίου που  περιέγραψε με μοναδικό τρόπο τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο κλήρος και τα μέλη του συλλόγου από την έναρξη των εργασιών της ανοικοδόμησης  του Ναού τη δεκαετία του 70 έως σήμερα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, οι εκπρόσωποι του τύπου κ. Μάκης Βραχιολίδης (Ανεξάρτητος Παρατηρητής) και κ. Κώστας Δεληγιάννης (Αντίλογος).
Η πρόεδρος κ. Αγγελική Κούτρα και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ευχαριστούν από τα βάθη της καρδίας τους και εύχονται καλή υγεία σε όλους τους ενορίτες και φίλους της Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου που συμπαραστέκονται υλικά και ηθικά στο ιερό έργο που επιτελεί ο σύλλογος ανεγέρσεως.

1 σχόλιο:

  1. ο ναος εχει ανεγερθει και αποπερατωθει εδω και 2 χρονια, αγια ηγουμενη... ξυπνα! αληθεια, το εκκλησιαστικο συμβουλιο του ναου και οι ιερεις του γιατι δεν παρευρεθησαν αραγε στην προεκλογικη σου φιεστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή