Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΕΞΕΔΩΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Η Φωνή των Πολιτών

To Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου είναι ευρέως γνωστό από τις κοινωνικές δραστηριότητές του αλλά και τις καίριες παρεμβάσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι ταυτισμένο με τους ίδιους τους πολίτες και τους αγώνες για τα προβλήματα της πόλης μας.
Μετά από 8 χρόνια παρουσίας και δράσης κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα στη σχέση του με τους πολίτες, παρουσιάζοντας τη “Φωνή των Πολιτών” Χολαργού-Παπάγου. Έτσι η φωνή των πολιτών θα «ακούγεται» πια σε ολόκληρο το Δήμο μας.
Μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας του Δικτύου Πολιτών ο κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται έγκυρα και εμπεριστατωμένα για θέματα της πόλης μας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και για όσα σημαντικά συμβαίνουν, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας μας, και δεν προβάλλονται επαρκώς ή δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Παράλληλα θα δίνεται «βήμα» και στους συμπολίτες μας να καταθέσουν την άποψή τους για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την τοπική μας κοινωνία.
Καλούμε όλους τους κατοίκους και τις συλλογικότητες της πόλης μας, όσες και όσοι θέλουν, να μας στείλουν τις προτάσεις τους ή τις απόψεις τους, στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο : info@dipoxo.gr 
Χολαργός, 10/10/2013
  Η Συντονιστική Επιτροπή
  του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ
      Χολαργού-Παπάγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου