Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

Η άλλη όψη του νομίσματος είναι αυτή που αφορά τους υγιείς Έλληνες φίλαθλους που δεν πηγαίνουν στα ελληνικά γήπεδα να δουν τις αγαπημένες ομάδες τους στα διάφορα αθλήματα ή αν προτιμάτε γιατί δεν έχουν κίνητρα να πάνε στα ελληνικά γήπεδα.

Έχει να κάνει με τους λόγους, που αφορά για την άσχημη και σκληρή ελληνική πραγματικότητα που προσφέρει η υπό της Τρόικας υπόδουλη κατοχική μνημονιακή δικομματική κυβέρνηση λαθροέποικων και νεοταξιτών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που αποτελείται από μογγολικά ανθρωπόμορφα γραβατοφορεμένα τέρατα. Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος είναι το χειρότερο δίδυμο που προσφέρουν συμφορές και θάνατο, μετέτρεψαν ολόκληρη Ελλάδα Νταχάου και Γκουαντάναμο!

Δεν αγγίζει τόσο πολύ η άλλη όψη του νομίσματος τους φανατικούς «πολεμιστές» και τους κολλημένους οπαδούς που αγοράζουν τα εισιτήρια διαρκείας των συλλόγων τους γιατί είναι προσηλωμένοι και απόλυτα δοσμένοι μόνο στους συλλόγους που υποστηρίζουν.

Ας δούμε τους λόγους της άλλης όψης του νομίσματος που δεν πηγαίνουν οι υγιείς Έλληνες φίλαθλοι στα ελληνικά γήπεδα να δουν τις αγαπημένες τους ομάδες σε όλα τα αθλήματα.

Τεχνητή οικονομική κρίση. Η τεχνητή οικονομική κρίση που είναι γνωστή ως «ψευτοκρίση», ήταν καλά προσχεδιασμένη από την Νέα Τάξη Πραγμάτων να ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2009 με Πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου που ήταν ο «κατάλληλος» καταστροφέας και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με την κατοχική μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που θα την συνεχίσει μέχρι τα άκρα με όλα τα «μέσα». Οι τσέπες αδειάζουν.

Ευρώ. Το αποικιοκρατικό νόμισμα της ΕΕ που έκανε την ζωή μας...


 χειρότερη, ακρίβυναν τα πάντα και κατέστρεψε ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος. Με το ευρώ κάποιοι πλούτισαν πολύ γρήγορα και ισχυροποιήθηκαν όπως πολιτικοί, πολιτικά κόμματα, προηγούμενες κυβερνήσεις συν την δικομματική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, 10 με 20 οικογένειες περίπου που κάνουν κουμάντο σε όλα, νεοταξικοί προνομιούχοι όπως καναλάρχες ΜΜΕ, εργολάβοι, επιχειρηματίες, εφοπλιστές κλπ. Επίσης αύξησε την ραγδαία εισροή λαθροέποικων που είναι προνομιούχοι και απαλλαγμένοι από πολλά «βάρη». Όλοι αυτοί κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία και οι Έλληνες συμπολίτες μας έγιναν πιο αδύνατοι. Επιβάλλεται η επιστροφή στο ελληνικό νόμισμα, στην δραχμή.

Παράνομη καθιέρωση του μόνιμου χαρατσιού. Σημαίνει εσκεμμένος οικονομικός στραγγαλισμός. Από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ μέχρι και την… αναπνοή μας! Τα πάντα χαρατσώνει με πολύ μίσος αυτή και ρατσισμό η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει χαράτσι, το χαράτσι (απάνθρωπος φόρος) είναι η βίαιη καταβολή χρημάτων σε έναν δυνάστη όπως ο Σουλτάνος έβαζε να πληρώνουν χαράτσι οι Χριστιανοί ή αν προτιμάτε ή μη Μουσουλμάνοι ή σε ένα αυταρχικό καθεστώς όπως είναι η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που επιβεβαιώνει ό,τι είναι μια κυβέρνηση οθωμανικού τύπου.

Το νέο παράνομο φορολογικό νομοσχέδιο μέσω διαδικτύου είναι ό,τι χειρότερο. Είναι ένα απάνθρωπο, ελληνοφαγικό και μισελληνικό φορολογικό νομοσχέδιο που εφαρμόζεται σε τριτοκοσμικές χώρες που έχουν Προέδρους και Πρωθυπουργούς σαν τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο! Εκεί θα μπορεί η μνημονιακή κατοχική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να παρακολουθεί κάθε κίνηση εντός και εκτός, να βάζει χέρι στα εισοδήματα, να βάζει αδικαιολόγητα χαράτσια, να κάνει κατασχέσεις και πλειστηριασμούς περιουσιακών στοιχείων και να παραδοθούν απλόχερα από την δικομματική κυβέρνηση στους διεθνείς δανειστές και τοκογλύφους, στους λαθροέποικους. Επίσης είναι μεγάλη παγίδα για τους συνταξιούχους που θέλουν να απογραφούν στους δημόσιους οργανισμούς που ανήκουν για να πάρουν τις συντάξεις τους, γιατί, όταν τους ζητηθεί το Εκκαθαριστικό της προηγούμενης χρονιάς θα έχει χαράτσια που σημαίνει οι δημόσιοι οργανισμοί θα τους κάνουν περικοπές στις ήδη πετσοκομμένες συντάξεις ή στην χειρότερη των περιπτώσεων θα τους κοπούν οι συντάξεις τους! Ενοχοποιεί ακόμα και τους ιδιοκτήτες ακινήτων φορολογώντας τους!


Μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, δώρα και λοιπές μίζες Βολευτών. Μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, δώρα και λοιπές μίζες των Βολευτών θα αυξάνονται γιατί η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τα βολεύει μια χαρά για να ψηφίζουν αισχρά νομοσχέδια και μνημόνια για να σκοτώνουν Έλληνες. 

Ανεργία. Η ανεργία καλπάζει και δεν μπορούν οι περισσότεροι να ανταποκριθούν στις οποιεσδήποτε απαιτήσεις. Αλλά από την άλλη, για να θεωρηθούν από την δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οι Έλληνες άνεργοι, θα πρέπει να κατοικούν σε… παγκάκια για 1 χρόνο! Ενώ οι λαθροέποικοι παίρνουν κανονικά το επίδομα ανεργίας που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ και σε διάφορους Δημόσιους Οργανισμούς!

Για όλα τα παραπάνω φρόντισε ο «κατάλληλος» Υπουργός Οικονομικών (σίγα μην πούμε και το όνομα του κυρίου αυτού γιατί βλάπτει σοβαρά την υγεία μας και την υπόληψή μας, είναι μασονικό μνημονιακό κοράκι) να εξοντώσει πλήρως τους Έλληνες που έχει ειδικότητα στην εξόντωση Ελλήνων, αλλά πάνω από όλα η Τρόικα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου