Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο ΞΥΔΗΣ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!

Ο Δήμαρχος Ξύδης παίρνει πλέον ευθέως και ανοιχτά, θέση υπέρ του...




Χρήστου Δασκαλόπουλου. Δίνει τα ρέστα του και προωθεί στη Δημαρχία τον πρώην αξιωματικό του πυροβολικού. Το γεγονός μάλιστα ότι αντιτάχθηκε ονομαστικά στον Κώστα Τίγκα (αντιστράτηγος ε.α.) επειδή ο τελευταίος ψήφισε τον ΓΠΣ Παπάγου, προφανώς και δείχνει ότι ο Ξύδης υπολογίζει ως μεγάλο αντίπαλο του Δασκαλόπουλου (από του Παπάγου), τον Κ. Τίγκα γι' αυτό επιδιώκει να τον...πριονίσει. 
Γίνονται όμως και άλλα από την πλευρά του Δημάρχου Ξύδη τα οποία θα αναδείξουμε σε επόμενη ανάρτηση. 

10 σχόλια:

  1. Καλά απο πότε ο Ξύδης στηρίζει πρώην υποψήφιο του ΚΚΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΞΥΔΗ ,

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ,ΚΟΥΡΕΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ξύδης θέλει άτομα που κάνουν μεγάλες υποκλίσεις και δεν τον ενδιαφέρει σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκουν αυτοί. Πάντως και οι δύο Ξύδης, Δασκαλόπουλος μαζί με τον Αποστολόπουλο θέλουν την καταστροφή του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Μαύρο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ξύδης δεν στηρίζει απλά έναν πρώην αξιωματικό του πυροβολικού, αλλά τον πρώην υποψήφιο Δήμαρχο του ΚΚΕ, στη συνέχεια αντάρτη του ΠΑΣΟΚ και κολλητό του Άκη Τσοχατζόπουλου και τελευταία νονό του Δημάρχου της παντόφλας, ανθρώπου αλλού γι' αλλού, που οι εξελίξεις τον έχουν προσπεράσει προ πολλού. Για τέτοια κατάντια μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή, Σεπτεμβρίου 2010:

    "Ολομέτωπη επίθεση σε βάρος του δημάρχου Παπάγου εξαπέλυσε ο Χρήστος Δασκαλόπουλος (φωτό), σε δημόσια εκδήλωση, στο Αμφιθέατρο Χολαργού, όπου επισημοποίησε την κάθοδό του, ως υποψήφιος Δήμαρχος του δημοτικού διαμερίσματος Χολαργού-Παπάγου. Στον πρόλογο της ομιλίας του, με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Ξύδης αφαίρεσε όλες τις αφίσες που είχε αναρτήσει ο συνδυασμός ΥΠΕΡΕΧΟ (του οποίου ηγείται ο κ. Δασκαλόπουλος), στου Παπάγου, για την αναγγελία της εκδήλωσης, τόνισε:

    «Οι υποψήφιοι δεν έχουν άλλη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους δημότες, πέρα από τα προσωπικά φυλλάδια και τις λίγες αφίσες. Αναρτήσαμε λοιπόν γύρω στις 10 αφίσες στο Δήμο Παπάγου, αλλά ο κ. Ξύδης, πήρε τέτοια φόρα με το συνεργείο του και αφαίρεσε αμέσως όχι μόνον τις αφίσες στα όρια του δήμου του, αλλά προχώρησε και σε αυτά του δήμου Χολαργού. Στην οδό Αναστάσεως και 25ης Μαρτίου, ξήλωσε όλες τις αφίσες!

    Ο άνθρωπος είναι «αλλού γι’ αλλού». Οι εξελίξεις τον έχουν ξεπεράσει. Ο κ. Ξύδης βρίσκεται καθηλωμένος σε άλλες εποχές. Και για να μιλήσω με την γλώσσα του στρατού από τον οποίο προέρχεται: Η τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου, χρειάζεται κυβερνήτη φρεγάτας και όχι κυβερνήτη παντόφλας»!

    Ο κ. Δασκαλόπουλος έδωσε με λίγα λόγια το περίγραμμα του σημερινού δημάρχου Παπάγου: Ενός ανθρώπου που νομίζει ότι μπορεί να διοικεί τον δήμο από το σπίτι του, φορώντας τις παντόφλες του και προστάζοντας τα συνεργεία να εκτελούν τις διαταγές του! Απομακρυσμένος από τα γεγονότα και τις εξελίξεις, οι οποίες τον έχουν προσπεράσει εδώ και χρόνια!"

    Το οξύμωρο της υπόθεσης δεν είναι τόσο το ότι λίγες μέρες μετά τη δημόσια αυτή τοποθέτηση του Δασκαλόπουλου, ακολούθησε η προσχώρηση του τελευταίου στον Ξύδη (άλλη μία γραφική κωλοτούμπα του Χρηστάρα, σιγά), όσο το ότι όσα είχε αναφέρει σε εκείνη την ομιλία του στο "Μίκης Θεοδωράκης", επαληθεύτηκαν τα επόμενα χρόνια στο έπακρο. Με το Χολαργό να διοικείται από ένα Δήμαρχο καθηλωμένο σε άλλες εποχές, διοικώντας ουσιαστικά από το σπίτι του, με την εποχή και τις εξελίξεις να τον έχουν προσπεράσει εδώ και δεκαετίες. Και έρχεται σήμερα ο Χρήστος Δασκαλόπουλος και ζητά την ψήφο των Χολαργιωτών, όταν ο ίδιος με τα ίδια του τα μούτρα ήταν που πριν 3,5 χρόνια ξεπούλησε τους Χολαργιώτες και κυρίως, τον ίδιο του τον εαυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το μαλλί του δίνει ...μπόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ εκλογές στο Χολαργό έχουν μεγάλη πλάκα φέτος... Πάντα είχαν... αλλά έτος είναι σπαρταριστές... Τελικά ο ΞΥΔΗΣ..έδωσε το δακτυλίδι στον Δασκαλόπουλο; αντάρια δεν ήσαν και οι δυό τους στην πρότερη ζωή τους, από την οποία μάλιστα συνταξιοδοτήθηκαν αμφότεροι... για τις μεγάλες τους υπηρεσίες προς το ...ΕΘΝΟΣ... σε ηλικία 40 ετών! Επί 40 χρόνια ..ταϊζονται αναιδώς από τον ΄Ελληνα πολίτη... κι απολαμβάνουν μέγα ΡΑΧΑΤΙ! Αεροκοπανούν και ..σιτίζονται! Αμότεροι, εκλαμβάνουν τον ΠΑΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΌ ως στρατόπεδον... Διότι ούτω πως συμπεριφέρονται... Αποφασίζομεν και διατάσσομεν... Τέτοιο φαιδρό καλαμπούρι είναι αμφότεροι!.. Πέρα από ...ημιανάπαυση και προσοχή το τσερβέλο τους δεν μπορεί να πάει πουθενά αλλού... Αν οι Χολαργιώτες θέλουν να ψηφίσουν τέτοιους ισχνούς καραβανάδες... να το κάνουν! ΄Οχι δα πως κάποιοι στρατιωτικοί δεν έχουν πολιτικό νιονιό...( ΝΤΕ ΓΚΩΛ...κ.α.) Αλλά αυτοί οι δυο είναι της πλάκας! Το έχουν δείξει με την πορεία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΟΧΗ Στο πιο πάνω σχόλιο υπάρχουν λάθη στο...έτος ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΦΕΤΟΣ .... ΣΤΟ ΑΝΤΆΡΙΑ κάντε το φαντάρια...Βασικά φαίνεται πως έχω πρόββλημα με το "Φ"... Εξάλλου μιλάμω για ...φαγάνες... του δημοσίου, όπως είναι κυρίως οι αποστρατοι από ηλικίας 40 ετών!...ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΜΑΣ ... Γεράζουν... νωρίς και συνταξιοδοτούνται από 38-40 ετών! Κι εμείς οι μαλάκες, θα ψηφίζουμε τους ένστολους εθεροβάμονες; ΘΟΥ ...ΚΥΡΙΕ!

      Διαγραφή