Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο ΞΥΔΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ...ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ...
Κάνουμε καθαρά πολιτική εκτίμηση και νομίζουμε ότι πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τον Ηλία Αποστολόπουλο. Ο Δήμαρχος Β. Ξύδης όπως δείχνουν τα πράγματα προσπαθεί να διαμορφώσει τις πολιτικές εξελίξεις και να παίξει καταλυτικό ρόλο στο αποτέλεσμα των προσεχών δημοτικών εκλογών. Επιδιώκει τα εξής πράγματα: Στηρίζει τον Χρήστο Δασκαλόπουλο και μέσω αυτής της στήριξης θέλει να ροκανίσει τον Κώστα Τίγκα από του Παπάγου τον οποίο δεν θέλει επουδενί για Δήμαρχο. Παράλληλα όμως επιδιώκει να "ενώσει" τις δύο υποψηφιότητες Δασκαλόπουλου-Αποστολόπουλου σε μία. Θεωρεί "δικά του παιδιά" και τον  Δασκαλόπουλο και τον Αποστολόπουλο, μια και οι δύο προέρχονται από την παράταξή του. Οπότε, σκεφτόμενος να ισχυροποιήσει τα άτομα που προέρχονται από την παράταξή του προσπαθεί να ενώσει σε μία, τις δύο αυτή τη στιγμή, δημοτικές παρατάξεις Δασκαλόπουλου-Αποστολόπουλου. 
Εδώ όμως υπάρχει το λεπτό σημείο. Κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση ο Ξύδης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα ασκήσει πίεση προς τον Αποστολόπουλο να υπαχθεί στο ψηφοδέλτιο "δυναμική πορεία" του Δασκαλόπουλου. 
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μας, ο δήμαρχος αναμένεται να παρευρεθεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ηλία Αποστολόπουλου, που γίνονται το ερχόμενο Σάββατο στις 19.30 στην Περικλέους.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό και τι πολιτικό μήνυμα θα εκπέμπψει προς τα έξω, ειδικά αν στο μπαλκόνι βγει ο Ξύδης, το αφήνουμε να το κρίνει ο ίδιος ο αγαπητός Ηλίας Αποστολόπουλος.  

4 σχόλια:

  1. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ .

    ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ Λ. ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ,ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ,ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .....
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.

    ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ FLAT ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIATI TOSO POLY UELEI NA BGALEI DIKO TOY DHMARXO????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχιπαραβάτες όλου του ΓΟΚ ενωθείτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή