Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ, ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΒΥΡΩΝΑ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ!!!

Σήμερα Σάββατο 30/8/2014 στις 12.25 εκδηλώθηκε πυρκαγιά κοντά στην κορυφή του λόφου Αλεποβούνι (Αράπης ) στα σύνορα Βύρωνα – Καισαριανής . Σ τις 12.26 το ΔΑΠΑΧΟ 2 με διμελές πλήρωμα αναχώρησε από το πυροφυλάκιο για το συμβάν.
Το όχημά μας έδωσε άφιξη στις 12.35 και ξεκίνησε προσβολή της πυρκαγιάς συνδράμοντας τα εθελοντικά οχήματα της Καισαριανής και του Βύρωνα καθώς και τα οχήματα του 1ου και 4ου  Π.Σ. Αθηνών. Το ΔΑΠΑΧΟ 2 αποδεσμεύτηκε μετά από συνεννόηση με τον Διοικητή Πόλεως  ( Άρη Αθηνών )  και επέστρεψε στον τομέα του όπου μετά από πλήρωση νερού στις 13.32 τέθηκε ξανά σε επιχειρησιακή ετοιμότητα . Την επιχείρηση συντόνισαν ο Διοικητής Πόλεως  ( Άρης Αθηνών )  της Π.Υ. μαζί με τον Διοικητή του 4ου  Π.Σ. και τον Υποδιοικητή του 1ου Π.Σ.
Χάρις την άμεση κινητοποίηση και την άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο καταστρέφοντας λιγότερα από 100 τ.μ. θαμνώδους βλάστησης. Σε όλη την διάρκεια της επιχείρησης το ΔΑΠΑΧΟ 1 περιπολώντας κάλυπτε τους τομείς του 4-30 οχήματος της Π.Υ. και του ΔΑΠΑΧΟ 2 τα οποία επιχειρούσαν στο Αλεποβούνι .
ΔΑΠΑΧΟ

φωτό αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου