Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ! -ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ!

Εβραίος φεύγει... εβραιοσιωνιστής έρχεται! Και ο ΄Ελλην ...φτερνίζεται!



Τα υποκινούμενα-ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ-  από τον σιωνισμό ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ συμφώνησαν: Ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο Κουβέλης της ΔΗΜΑΡ.
Απέρχεται ο εβραιογεννής Τσάρλ Παπούλιας και έρχεται ο δικηγόρος των σιωνιστών Εβραίων...( ΚΙΣ) αξιότιμος και μη φορολογούμενος πάμπλουτος  κ. Κουβέλης!
Χαράς ευαγγέλια! Πλήρης ο έλεγχος της ελληνικής πολιτείας από τους εβραίους σιωνιστές!
Οι πολιτικοί μας συντάκτες είναι κάθετοι ως προς την εξέλιξη αυτή. Αν και παρατηρούν πως ενδιάμεσα θα υπάρξει μπόλικη φιλολογία, κυρίως... αν το αποδέχεται ο κ. Φώτης Κουβέλης... Αλλά "τραβάτε με κι ας κλαίω" !!Γνωστή η μωροφιλοφοξία του ανδρός.

Ως προς το αν εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι, που απαιτούνται για την εκλογή του προέδρου, αυτές είναι ήδη στο τσεπάκι του πράκτορα Σαμαρά και του διεθνούς σιωνισμού που κυβερνάει και τη χώρα μας.. Μάλιστα δε επισημαίνουν οι συντάκτες μας,  πως  και ο ΣΥΡΙΖΑ , του επίσης εβραιογεννούς  ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ... "θα συνδράμει ζωηρώς στην εκλογή του Κουβέλη"!

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ... επιβεβαιώνονται για μια ακόμη φορά!

Μα το έχουν προλαλήσει σοφότεροι ημών προ πολλού: Το πρόβλημά μας δεν είναι οι εξωτερκοί εχθροί...μας  αλλά εμείς οι ίδιοι, οι εντός των τοιχών! 

hellasnews-agency.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο φασίστας, ο χουτάκλας, ο αφορολόγητος, ο δικηγόρος του ΚΙΣ, ο εκπρόσωπος των Εβραίων, ο προσκυνητής του Αντίχριστου μπάρμπα Φώτης Κουβέλης Πρόεδρος Δημοκρατίας! ΕΛΕΟΣ! ΗΜΑΡΤΟΝ! ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΙΓΑ ΦΩ-ΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα ο δύστυχος Ελληνο-ραγιάς δεν έχει μάθει τι εστί ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ....
    θα το μάθει επί Κουβέλη-Τσίπρα...

    Για όσους βιάζονται να καταλάβουν ποιοί είναι οι Σιωνιστές, ας δούν το εφιαλτικό αυτό βίντεο (αν αντέχουν) από τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ:

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2014/08/blog-post_854.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή