Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΞΥΔΗ! ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού αποδοκίμασε τον Δήμαρχο Ξύδη στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που -υποτίθεται- πραγματοποίησαν (οι δημοτικοί υπάλληλοι) για να τον τιμήσουν αποχαιρετώντας τον για την θητεία του ως Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. Παρόντες ήταν εργαζόμενοι από το διαμέρισμα Παπάγου, ενώ οι αντίστοιχοι από το διαμέρισμα του Χολαργού, απήχαν! Ενδεικτικό, αφενός της δυσαρέσκειάς τους προς το πρόσωπό του απελθόντα Δημάρχου, αφετέρου της διαφοράς που φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στους εργαζόμενους των δύο διαμερισμάτων!!! Γεγονός που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, δεδομένου ότι τώρα ενώνονται οι δύο υπηρεσίες σε μία με αποτέλεσμα το έργο του νέου Αντιδημάρχου (κατά πάσα πιθανότητα του Αυγουρόπουλου) να καθίσταται δύσκολο! 

Σχόλιο: Ο τίτλος της ανάρτησης διορθώθηκε σε "Λίγος κόσμος". Το "Τρεις κι ο κούκος" ίσχυε μέχρι τις 12.50. Μετά την ώρα αυτή κατέφθασαν αρκετοί εργαζόμενοι με αποτέλεσμα να γεμίσει μεγάλο μέρος, της μέχρι εκείνης της στιγμής άδειας αίθουσας. 

3 σχόλια:

  1. ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιτυχια ενος δημαρχου κρινεται απο τους δημοτες, οχι απο τους εργαζομενους.
    Να απευχομαστε τον δημαρχο που ειναι 'δημοφιλης' στους εργαζομενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επιτυχία ενός Δημάρχου κρίνεται απ'όλους. Είναι μια αλυσίδα και μέρος αυτής είναι και οι εργαζόμενοι. Το πόσο 'δημοφιλής' είναι κάποιος Δήμαρχος κρίνεται από το έργο του, σε αντίθεση με τον απελθόντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή