Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο ΚΙΜ ΣΑΜΑΡΑΣ...ΠΡΟΒΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΔΕΙΤΕ!!!

kinima-ypervasi.blogspot.gr

4 σχόλια:

  1. Η νέα σημαία που προβάρει ο Κιμ Γιούν Ουν των Βαλκανίων Αντώνης Σαμαράς είναι η χειρότερη σημαία που είναι εμετική και εκτρωματική. Γι' αυτό προτιμώ την ελληνική σημαία όπως είναι με σταυρό και με τις 9 οριζόντιες γραμμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή για την τουαλέτα του σπιτιού μου είναι η νέα σημαία του Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάγκες έβαλα αυτή την φωτογραφία του αντιρατσιστή-ραλίστα Σαμαρά με την νέα σημαία στην τουαλέτα μου και έκανα... εγκαίνια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να καταργήσουν το σταυρό από τη σημαία είναι ένα είδος θρησκευτικού ρατσισμού. Είναι ολοφάνερο ότι γίνεται πόλεμος εναντίον των χριστιανών. Αν αυτό γινόταν σε άλλες θρησκείες θα αποκαλούνταν ρατσιστές. Τώρα δεν πρέπει να πούμε ότι αυτό που κάνουν σε εμάς είναι φασισμός; Μας ρώτησαν άμα συμφωνούμε; ΟΧΙ!!!!!! Δεν έχουμε πλέον Δημοκρατία έχουμε μια συγκαλειμμένη μοναρχία που μας θέλει σκλάβους χωρίς αξίες, χωρίς ιδανικά, χωρίς πιστεύω. Αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι. Πρέπει όσο είναι καιρός να ξεσηκωθούμε και μαζί με την εκκλησία να στείλουμε χαρτί με υπογραφές και να κάνουμε διαμαρτυρίες και να πιέζουμε συνέχεια. Για τη σημαία μας πεθάναν πολλοί. Όσες φορές γλιτώσαμε από τον εχθρό ήταν γιατί είχαμε τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας!!! Ο Θεός μας έχει δώσει και την ελευθερία και όλα όσα έχουμε και εμείς θα είμαστε πολύ αχάριστοι αν τον προδώσουμε κατά αυτόν τον τρόπο. Το ότι αντέξαμε σαν χώρα μέχρι σήμερα σε Αυτόν το οφείλουμε. Ο Θεός μας τα έδωσε όλα όσα έχουμε!!! Αν Τον προδώσουμε δεν θα μπορεί να μας βοηθήσει πια... Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!!! Σκεφτείτε το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή