Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΜΙΝΗ-ΜΠΟΥΤΑΡΗ"

Αγαπητέ κ Βραχιολίδη με μεγάλη απορία διάβασα το άρθρο σας με τίτλο Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΟ "ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ" ΤΩΝ 115 ΔΗΜΑΡΧΩΝ! ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ. 


Δεν μπορώ να κατανοήσω από που εξάγεται το συμπέρασμα ότι πρόκειται περί αντάρτικου και μάλιστα για κομματική απαγκίστρωση αφού είναι γνωστό σε όλους τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης ότι πρόκειται για μία συντατεγμένη κίνηση της Νέας Δημοκρατίας που υποχρέωσε τα στελέχη της να υπογράψουν κοινό κείμενο ως απάντηση στην κίνηση Καμίνη-Μπουτάρη για την διεκδίκηση της προεδρίας της ΚΕΔΕ. 
Το κείμενο μάλιστα υπογράφουν και οι δύο δήμαρχοι Πατούλης και Κυρίζογλου που διεκδικούν το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για την προεδρία της ΚΕΔΕ. 
Αν προσέξετε μάλιστα στο κείμενο αναφέρει ευθαρσώς ότι οι υπογράφοντες στηρίζουν κατηγορηματικά τις κυβερνητικές επιλογές του Μνημονίου. 
Ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανεις με την κίνηση αυτή ειναι μια κομματική κινήση στελεχων της ΝΔ. Εξ' ού και η απορία σας για τον κ. Σταθόπουλο. Πώς θα μπορούσε υπογράψει ενα κείμενο στήριξης του μνημονίου ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν συντεταγμένα και αποκλειστικά τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα ο πολύ ΣΤΕΝΟΣ πυρήνας των 115 στους 160 περιπου.


Απάντηση: Αγαπητέ Άκη Παπαγεωργίου. Δεν έχω λάβει κάποια συγκεκριμένη θέση ως εφημερίδα. Την θέση μου θα την δεις σε επόμενη ανάρτηση. Αναφορικά με την είδηση για τους "αντάρτες" και το ¨αντάρτικο" (λέξεις που μπαίνουν σε εισαγωγικά, άρα δεν ταυτίζονται με τις λέξεις αντάρτες και αντάρτικο), πρόκειται για αναδημοσίευση από το news247.gr. Συνεπώς δεν πρόκειται για δική μου θέση, οπότε μην έχεις καμία απορία. Η δική μου θέση, επαναλαμβάνω θα δημοσιευτεί σε επόμενη ανάρτηση. 
Μάκης Βραχιολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου